.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul belgian al Sanatatii, Laurette Onkelinx, a fost scandalizata ca omologul sau israelian, Yaakov Litzman, nu i-a strans mana, la conferinta.

“Mainile mele sunt curate!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook, adaugand ca doar un iranian a refuzat sa ii mai stranga mana pana acum, informeaza Haaretz.Ministresa s-a declarat “profund deranjata” de comportamentul omologului israelian. Yaakov Litzman face parte din partidul Haredi, ultra-ortodox Tora Judaism, care considera ca este interzis sa atingi membrii sexului opus, cu atât mai mult dacă acesta este goim (necredincios, creștin).

Încă din Talmud, Israelul, ca neam, desemna pe orice străin prin termenul goim care desemna ne-evreul, prin definiţie, o specie inferioară, distanţa dintre evreu si goim fiind ca aceea dintre om si animal.

“Este a doua oara cand un ministru refuza sa imi stranga mana pentru ca sunt femeie. Primul era iranian, al doilea a fost ministrul israelian al Sanatatii, aici in Geneva. Acest gen de atitudine fundamentalista, legata de o anumita perceptie a religiei si femeile, ma deranjeaza profund”, a scris Laurette Onkelinx.

Evident, s-a gasit si cineva sa ii dea replica si sa gaseasca o explicatie pentru comportamentul ministrului. Michael Freilich, editor sef al celei mai mari publicatii belgiene evreiesti, Joods Actueel, considera ca “reactia copilareasca a ministrului dovedeste ignoranta sa”.

“Refuzul lui Litzman de a strange mana doamnei Onkelinx nu are nimic de-a face cu prceptia femeilor sau a necurateniei. Si femeilor ultra-ortodoxe le este interzis sa atinga membri ai sexului opus. Asta e obiceiul. Un politician mai experimentat ar fi stiut aceasta sensibilitate din timp”, explica acesta. Desigur, pentru a ne lumina “ignoranța”, acesta ar fi trebui să adauge, și ce anume fel de comportament mai “prescrie” evreilor credincioși Talmudul și Tora pentru relația acestora cu goimii.

Ura evreilor fata de ne-evrei nu e un produs al vreunei ideologii neo-naziste, impartasita de un grup restrans de israelieni rasisti, ci ea face parte din insasi fiinta poporului evreu, radacinile ei datand din vremurile biblice, consolidate de invataturile talmudice ale generatiilor de rabini care nu vor sa auda de cuvantul lui Dumnezeu care ne indeamna la iubire fata de aproapele nostru, indiferent cine este acesta.

Mai jos am postat un articol luat de pe www.rense.com, intitulat “The Truth About The Talmud. A Documented Exposé Of Supremacist Rabbinic Hate Literature”, scris de Michael A. Hoffman, care arata caracternul nazist, anti-uman al Talmudului. Inainte de a citi acest articol, tin sa va reamintesc ca nu toti evreii dau curs invataturilor rabinice, in Israel existand destule voci care dezaproba politica militarista dusa de statul evreu, in timp ce in diaspora comunitati ale evreilor fideli Torei militeaza pentru desfiintarea Israelului.

 

Sursa si foto: Rapcea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .