.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Robert Butyka este acuzat pentru că a spart 25 de computere la Jet Propulsion Laboratory (JPL) în decembrie 2010, cauzând un prejudiciu de 500.000 de dolari şi făcându-le inutilizabile timp de mai multe luni, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii din Los Angeles, Thom Mrozek.

Butyka a fost condamnat la trei ani de închisoare în România în ianuarie, a precizat Mrozek. Statele Unite vor cere însă aducerea lui pe teritoriul american pentru a fi judecat, a adăugat purtătorul de cuvânt. În cazul în care va fi condamnat, el riscă până la zece ani de închisoare.

Robert Butyka, în vârstă de 26 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost reţinut de DIICOT şi a fost arestat preventiv, în 16 noiembrie 2011, pentru 29 de zile, de Judecătoria Cluj-Napoca.

El a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de acces fără drept la un sistem informatic, prin încălcarea măsurilor de securitate, perturbare gravă a funcţionării unui sistem informatic prin introducerea, modificarea şi deteriorarea datelor informatice şi prin restricţionarea accesului la aceste date şi deţinere fără drept a unui program informatic în scopul săvârşirii acestor infracţiuni, prevăzute de articolul 42, alineatele 1 şi 3, articolele 45 şi 46, alineatul 2, din Legea 161/2003.

Tânărul clujean a fost condamnat, la 17 ianuarie, la trei ani de închisoare cu suspendare, de către Judecătoria Cluj-Napoca, el urmând să fie pus în libertate, întrucât sentinţa este executorie, deşi nu este definitivă.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .