.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Parcul auto din România avea la începutul anului 2011, conform ultimelor date disponibile, nu mai puțin de 4,3 milioane de autoturisme. Dintre aceste, aproximativ 1,2 milioane au fost înmatriculate de la 1 ianuarie 2007. Restul, 3 milioane de autoturisme nu mai pot fi vândute începând de astăzi decât însoțite de noua taxă auto, care a intrat în vigoare la sfârșitul săptămânii trecute.

734.000 de autoturisme mai vechi de 20 de ani!

Conform datelor privind parcul auto din România, la începutul lui 2011 la noi în țară eerau înmatriculate peste un milion de autoturisme cu o vechime între 6 și 10 ani, aproximativ 720.000 de autoturisme cu vechimea cuprinsă între 11 și 15 ani, aproape 400.000 de autoturisme cu vechimea între 16 și 20 de ani.

De asemenea, raportul înmatriculărilor arată că în ianuarie 2011, existau în România 734.000 de autoturisme mai vechi de 20 de ani.

 Noua taxă se aplică numai maşinilor care se înmatriculează începând din 13 ianuarie 2012, dată la care intră în vigoare noua lege.

De asemenea, actul normativ prevede o reducere a taxei de poluare cu până la 25%, dând posibilitatea ca, în cazul în care taxa de poluare plătită de la 1 iulie 2008 este mai mare decât cea rezultată din aplicarea acestei legi, contribuabilii să poată solicita restituirea sumelor reprezentând diferenţa de taxă plătită. Sumele pentru restituire sunt prevăzute în bugetul Fondului pentru Mediu şi se ridică la peste 200 de milioane lei.   Citește mai departe pe Capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .