.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

isis-in-farahRegizoarea americană Kathryn Bigelow, premiată cu două Oscaruri în 2010 pentru filmul “Misiuni periculoase/ The Hurt Locker”, va produce pentru postul de televiziune HBO un serial ce va prezenta tehnicile de recrutare utilizate de jihadişti, informează hollywoodreporter.com.

Rapperul şi poetul canadian de origine somaleză K’naan Warsame va scrie scenariul pentru acest proiect de televiziune, care se va intitula “The Recruiters”. El va fi, de asemenea, producătorul şi regizorul serialului. Kathryn Bigelow va fi producător executiv al show-ului TV.

Serialul, ce are la bază o idee originală, doreşte să dezvăluie telespectatorilor o lume care nu este vizibilă la prima vedere. Cu o acţiune plasată în statul american Minnesota, această dramă “va înlătura acea cortină de fier acoperitoare, pentru ca telespectatorii să vadă acea lume impenetrabilă a recrutării jihadiste”, precizează producătorii serialului.

Pentru Katheryn Bigelow, serialul “The Recruiters” reprezintă o nouă colaborare cu postul HBO, pentru care a regizat în 2010 episodul-pilot al serialului “The Miraculous Year”.

Kathryn Bigelow s-a născut în San Carlos, California, în 1951. Şi-a făcut primele studii în domeniul picturii şi a fost recunoscută pentru talentul ei. Astfel, a primit o bursă şi a ajuns să studieze mai departe la New York. Şi-a îndreptat apoi atenţia asupra filmului şi a ales să urmeze cursurile Universităţii Columbia.

Şi-a făcut debutul regizoral în 1978, cu scurtmetrajul “The Set-Up”. Primul ei film de lungmetraj, căruia i-a scris şi scenariul, a fost “Loveless” (1982), pe care l-a regizat împreună cu Monty Montgomery.

Punctul culminant al carierei a fost atins odată cu drama de război “The Hurt Locker”, proiectat prima oară la Festivalul de Film de la Veneţia din septembrie 2008 şi având premiera în Statele Unite ale Americii în iunie 2009. Filmul, cu Jeremy Renner în rolul principal, a primit numeroase distincţii şi a intrat în competiţie pentru premiile Oscar 2010, unde a fost desemnat cel mai bun film, Kathryn Bigelow devenind prima femeie-regizor premiată cu Oscar. Deşi a pierdut la Globurile de Aur în faţa fostului ei soţ James Cameron, filmul ei a câştigat, printre altele, premiul Asociaţiei Regizorilor Americani şi şase trofee BAFTA.

Următorul ei film cu tematică de război a fost “Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty” (2012), despre misiunea ultrasecretă care a dus la capturarea liderului Al Qaeda, Osama Bin Laden. Acest lungmetraj regizat de Kathryn Bigelow s-a aflat în centrul a numeroase controverse încă de la lansarea sa, întrucât prezintă scene de tortură a unor persoane care ar fi contribuit la localizarea fostului lider al reţelei Al Qaeda. Mai multe voci au spus despre “Zero Dark Thirty” – care a primit în 2013 un Oscar pentru cel mai bun montaj de sunet – că ar fi fost un instrument de propagandă electorală pentru realegerea preşedintelui american Barack Obama.

sursa si foto: http://www.descopera.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .