.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Pe sub amplul flux al istoriei omeneşti curg curenţi constanţi ai societăţilor secrete, care adeseori determină în adâncuri schimbările care au loc la suprafaţă”. Arthur Edward Waite
Omenirea este saturată de comentarii despre societăţile secrete. De la comentariile şoptite la prezentarea lor în numeroase cărţi, lucrări de specialitate ori alte materiale. De la relatările celor mai în vârstă, până la declaraţiile şocante ale unor înalte personalităţi care au făcut parte din aceste societăţi/grupuri dar, când şi-au dat seama de adevăratele scopuri pe care le urmăresc şi, fiind „oameni dintr-o bucată”, au „dezertat” şi au început să rupă tăcerea.
Secretele acestor organizaţii/grupuri sunt atât de profunde şi bine păzite, încât numai cei aleşi, puţini la număr, au voie să le cunoască şi le pot înţelege. Iar aceştia îşi folosesc cunoştinţele în beneficiul omenirii. Sau cel puţin aşa pretind şi declară. Dar noi cum putem şti dacă este aşa sau nu, odată ce totul este ţinut în cel mai mare secret? Din fericire, unele dintre aceste secrete au devenit publice.
În cartea „Partea nevăzută a lumii: Societăţile Secrete”, Milton William Cooper scrie: „Cea mai de efect armă a oricărei societăţi este ritualul şi mitul care înconjoară iniţierea. Aceste ceremonii au o semnificaţie deosebită pentru participanţi. Ritualul de iniţiere reprezintă inima şi sufletul unei adevărate societăţi secrete. Sunt luate în considerare aspecte umane importante, faţă de care un grup de oameni nu ar putea opera într-o anumită direcţie, pentru a atinge un scop. Iniţierea îi leagă pe membri ei, fiind primul pas spre calea misticismului.
Novicilor li se împărtăşeşte un secret, ceea ce le conferă un statut special. În antichitate, termenul de novice era definit ca „plantat proaspăt, sau renăscut”. O iniţiere superioară este ca o promovare şi inspiră loialitate şi dorinţa de a urca şi treapta următoare. Schimbarea care se produce în persoana iniţiată serveşte intereselor liderilor societăţii secrete…
Iniţierea reprezintă un mod de a-i răsplăti pe cei ambiţioşi, care inspiră încredere. Veţi observa că, cu cât este mai înalt gradul de iniţiere, cu atât sunt mai puţini membri care posedă acest grad. Asta nu pentru că ceilalţi membri nu sunt ambiţioşi – motivul este selecţia atentă. Majoritatea membrilor nu află  niciodată scopul real, secret, al grupului. Probabil că până acum v-aţi dat seama că motivul pentru care au loc ritualurile de iniţiere este selectarea persoanelor cu adevărat de încredere”.
Majoritatea societăţilor moderne – puteţi să le spuneţi cum doriţi: Ordinul Cuceritorilor, Cavalerii Templului, Cavalerii de la Malta, Iezuiţii, Masonii, Iluminaţii, Partidul Nazist, Partidul Comunist, Consiliul pentru Relaţii externe, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Vatican etc. – reprezintă o mare organizaţie care are ca unic scop INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE. Că nu toţi sunt de acord cu persoana care va conduce această Nouă Ordine Mondială este altă poveste. Unirea tuturor acestora s-a făcut pentru prima dată în 1952. Fără îndoială că mulţi vor protesta citind cele de mai sus şi vor pretinde că sunt nevinovaţi, ei lucrând pentru binele omenirii. Şi au făcut, fac şi vor face tot ce le stă în putere pentru a-i reduce la tăcere pe cei care le divulgă planurile. Iată ce se întâmplă cu aceştia.
În 1822, William Morgan, francmason american (căpitan în armata americană) a „dezertat” şi a scris două cărţi. În cea intitulată „Francmasoneria expusă”, preciza: „Osânda instituţiilor noastre civile se găseşte în rândurile Masoneriei, deja puternică şi devenind cu fiecare zi tot mai puternică. Îi datorez ţării mele o demascare a acestor pericole”.
El a dezvăluit secretele masonilor, accentuând faptul că, pentru a-şi atinge scopurile lor, au alcătuit un plan de a submina biserica, statul şi libertatea maselor. Dezvăluirile sale au şocat opinia publică americană care a început să ia atitudine împotriva masonilor. Însă, prin cele dezvăluite, şi-a semnat condamnarea la moarte. Nu după mult timp a dispărut. Se spune că a fost răpit şi înecat în lacul Ontario de către masoni. Aceştia neagă şi în ziua de astăzi această acţiune. Dar se pune întrebarea firească: cine avea interesul să-l asasineze? Asasinarea lui a stârnit un mare scandat. În Statele Unite a avut loc o reacţie naţională de furie, care a culminat cu înfiinţarea, în 1829, a unui partid politic anti-masonic, ai cărui lideri au fost Henry Dana Ward, Thurlow Weed şi William H.Seward. Ca urmare a apariţiei mai multor cărţi anti-masonice, o perioadă masonii au suferit pierderi masive de membri. Dar numai până în 1840, când partidul anti-masonic a fost desfiinţat.
Cu toate acestea, ziarele vremii consemnau fără nici o rezervă afirmaţii certe în care se spunea că William Morgan a fost asasinat de către masoni. Se ştie că în jurământul de iniţiere depus de aceştia se spune clar că, în cazul în care dezvăluie secretele, iniţiatul va fi omorât. Fără comentarii. Din nenumăratele cazuri de acest gen am prezentat doar unul…
La sfârşitul anilor ’80, cunoscutul Bill Moyers a făcut o călătorie în jurul lumii, însoţit fiind de David Rockefeller, unul dintre liderii Noii Ordini Mondiale şi unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni din lume.  Ulterior, Moyers a scris cartea „Guvernul secret. Constituţia în criză”, în 1990, în care afirmă, printre altele: „Societăţile secrete sunt visul celor care nu doresc ca justiţia să aplice legea, nu doresc ca cineva să îi poată controla vreodată. Guvernul secret nu are nici o Constituţie. Regulile pe care le urmează sunt regulile pe c are şi le fac chiar ei”.
Revenind puţin înapoi, la începutul anilor ’70, serviciile secrete din mai multe ţări şi-au conjugat eforturile în culegerea de informaţii dintr-un domeniu insolit: activitatea unor forţe oculte care, prin forţa banului şi a aurului, precum şi a capacităţilor paranormale ale unor oameni, au ajuns să-şi impună voinţa în organizarea evoluţiei problemelor vitale ale omenirii. Specialiştii în domeniu au sintetizat şi analizat aceste informaţii,ajungând la unele concluzii stupefiante chiar şi pentru ei, incredibile. Care apoi au fost învăluite într-un secret de nepătruns, în sensul că au primit destinaţia informaţiilor la care nu are acces nimeni. Însă, datorită profesionalismului adevăraţilor profesionişti ai celor de a patra puteri – mass-media -, care au rămas cu şira spinării inflexibilă şi nu au putut fi cumpăraţi, a declaraţiilor unor înalte personalităţi care au făcut parte din aceste organizaţii secrete, multe dintre aceste informaţii au fost aduse la cunoştinţa opiniei publice internaţionale. Care a rămas oripilată, mare parte din ea dovedind neîncredere în cele relatate.
La nivelul societăţilor şi organizaţiilor mai mult sau mai puţin secrete, ale lojilor Francmasoneriei, ale unor servicii secrete aflate în slujba acestora, inclusiv o parte a Interpolului – prima poliţie privată din lume -, se instigă războaie, se fac „revoluţii” la comandă, se instalează şi se elimină preşedinţi de state. Cetăţenii care-şi formează o opinie asupra evenimentelor interne şi internaţionale din ceea ce se adună zilnic din mass-media şi vor citi acest articol nu vor crede cele relatate. Raţionamente ca: „N-am auzit niciodată despre asta!”, „Nu cred că se poate întâmpla aşa ceva!” sau „Baliverne!” sunt perfect de înţeles…
Secretul este o forţă nebănuită. El permite realizarea planurilor şi a operaţiunilor propuse, fără piedici. De vină sunt şi oamenii. Noi toţi. Dacă o mică parte dintre noi, prin lucrările şi cărţile pe care le scriem, dezvăluim aceste secrete şi aducem la cunoştinţa opiniei publice date şi dezvăluim aceste secrete, tendinţa organizaţiilor şi grupărilor pentru instaurarea NOM, o mare parte a celorlalţi asistă la planurile şi operaţiunile în plină desfăşurare, marea majoritate dintre noi suntem nepăsători şi ne mirăm de ceea ce se întâmplă. Din această cauză societăţile şi organizaţiile secrete îşi au puterea lor: SECRETUL…
Din această cauză continui a prezenta câteva dintre forţele oculte care au ajuns să fie prezente şi acţionează malefic, din umbră, în aproape toate statele din lume – inclusiv în România. Sunt fapte reale, cutremurătoare, necunoscute opiniei publice.
Conspiraţia Satanei sau Oculta Mondială poate fi asemuită cu o uriaşă caracatiţă ale cărei tentacule au cuprins întreaga lume. Iar aceste tentacule sunt: „Royal Insititute for International Affairs”, „Tavistock Institute of Human Relations”, „Club of Rome”, „Trilateralis”, „Bilderberg”, Council of Foreign Affairs” ş.a. Acestora li se adaugă câteva sute de organizaţii secrete cu diferite nume. Conspiraţia Satanei sau Oculta Mondială dirijează activitatea altor organizaţii şi societăţi mai mult sau mai puţin secrete.   Sursa: ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .