.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-144656839903399200Clubul Colectiv s-a transformat din clubul fericirii în clubul morții! 32 de persoane au murit, iar 190 au fost rănite în urma incendierii localului. Jurnalistul de investigatii independent George Roncea sustine ca detine proba video ca focul din Clubul Colectiv a fost pus intentionat si ca nu are legatura cu artificiile de acel tip, mai ales ca astfel de show-uri pirotehnice au mai avut loc in incinta.

Roncea face parte dintr-un curent de comentatori de pe Facebook care afirma ca tragedia din Clubul Colectiv a fost provocata intentionat si ca a servit intereselor lui Gabriel Oprea, ministru de Interne, care a fost acuzat saptamana trecuta ca a contribuit la moartea politistului motociclist din deschiderea coloanei sale oficiale, printr-un abuz de putere. Oprea ar fi putut fi acuzat de om or din culpa, sfarsindu-si cariera politica, dar si partidul, UNPR, care ar fi iesit de la guvernare, prabusind astfel alianta cu PSD si grabind sfarsitul guvernarii Ponta.

Ca atare, conform acestei teorii a conspiratiei, Oprea a folosit prilejul din Clubul Colectiv pentru a musamaliza ancheta impotriva sa. Ancheta, insa, il implica si pe primarul Cristian Popescu Piedone, avand si el sustinerea UNPR, edilul fiind in pericol de a fi acuzat de anchetatori. Piedone ar fi astfel sacrificat de Oprea pentru ca el sa scape din scandalul politistului mort.

După o serie de articole in care incearca sa-si demonstreze teoria, George Roncea posteaza un nou episod: “CLUBUL NU A LUAT FOC DE LA ARTIFICII – DEȚIN PROBA! FOCUL A FOST PUS !! PROBA V I D E O !!!! Acum cinci ore un cont youtube a pus o filmare de fix 4.53 minute. Filmarea este pe deplin doveditoare. Scânteile artificiilor cad direct peste buretele stâlpului…și nu ia foc deloc. Nu se aprinde nimic, absolut nimic. Toată teoria lansată de autorități se dovedește falsă. Clubul nu a luat foc la piesa The Day We Die. Autoritățile au mințit. De ce s-a grăbit să ajungă Oprea fulger la Club, după incendiu? Teoria aprinderii Clubului în urma unei cu totul alte aprinderi și combustii, teoria susținută de mine cu suportul unor specialiști independenți de Ministerul lui Oprea capăta acum o confirmare totală. Priviți singuri, și lămuriți-vă. Oprea a mințit a dezinformat întreaga presă susținând minciuna aprinderii Clubului de la artificii. Uitați-vă și voi cât a putut minți…”

https://youtu.be/gxIQ0TAimnw

sursa: http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .