.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesÎn ultima săptămână, nu puțini au fost cei care, în mediul virtual, s-au întrebat dacă nu cumva autoritățile ascund numărul real al morților din Colectiv.

Jurnalistul Robert Turcescu susține că a discutat cu medici care i-au spus că sunt oameni ținuți artificial în viață de autorități, doar pentru a nu face ca impactul tragediei să fie și mai mare.

”Da, de acord, pentru pacienti in stare grava si foarte grava cum au fost cei salvati din incendiul de la Colectiv stiam cu totii ca sansele de supravietuire sint minime. Intrebarea e una singura: de ce au refuzat Banicioiu si Arafat ajutorul medicilor din strainatate? De ce ne-au mintit inca din primele clipe ca se descurca si azi nu mai prididesc sa transporte pacientii in strainatate? Ce au vrut sa ascunda vreme de o saptamina? Sa nu-mi spuneti ca abia acum s-au convins ca nu pot fi tratati in Romania! Noi, care nu sintem medici, cu o simpla informare pe internet ne-am dat seama de asta inca din primele zile! Si mai e o intrebare: oare sectia aceea speciala de arsi de la Floreasca era intr-adevar nefunctionala? Va aduc aminte ca a fost inaugurata de nu stiu cite ori, ba de Chiliman, ba de Banicioiu, cred ca si de Oprescu… In felul in care au actionat autoritatile romane vreme de o saptamina nu vorbim de lipsa de profesionalism, nici de ignoranta, nici de mistere, in primul rind trebuie sa vorbim despre crima!”, susține Turcescu. 

”Sase morti intr-o zi?! Sase?! Tocmai azi cind unii dintre ei trebuiau, in sfirsit, transferati in strainatate? Ce-au ascuns o saptamina? Ce s-a intimplat cu adevarat cu cei „salvati” din Colectiv? Hai, spuneti-mi ca sint nebun, adept al teoriei conspiratiei, alarmist, spuneti-mi oricum, unii dintre voi ati facut-o deja, dar dupa ce va racoriti judecati lucid si incepeti sa va puneti intrebari! Apelul meu este in special catre jurnalistii de investigatie!”, a mai punctat Robert Turcescu.

”Cind spun ca au fost mai multi morti la Colectiv decit cei comunicati oficial dupa tragedie, multi dintre cei care ma critica sau ma injura pentru aceste afirmatii ma intreaba zeflemitor unde sint, cine i-a ascuns samd. Raspunsul e simplu: nu sint ascunsi, sint in spitale, morti-vii, oameni despre care medicii stiu ca nu mai au nicio sansa, dar care sint tinuti artificial in viata. Nu sint medic, dar am vorbit cu medici despre asta. Decesul acestor oameni va fi anuntat treptat, dar familiile lor sint mintite acum spunindu-li-se ca mai sint sanse de supravietuire. Nu vreau sa sune cinic, dar nu mai sint. Multi dintre ei sint in moarte cerebrala de o saptamina si familiile lor ar trebui sa cunoasca adevarul. Acesta este si unul dintre motivele pentru care Banicioiu si Arafat au refuzat transportarea unor cazuri in strainatate sau au refuzat ajutorul unor medici straini. S-ar fi aflat prea repede cruntul adevar. Dar Dumnezeu e sus si vede!”, conchide jurnalistul. 

sursa: http://www.stirilocale24h.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .