.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

stire-16-nov-atentate-640x336Cu o zi înainte de atacurile teroriste din Paris, care au lăsat în urmă 129 de morţi şi peste 300 de răniţi, în Beirut (Liban) a avut loc un atentat sinucigaş cu bombă care a ucis 43 de persoane şi a rănit alte 239. Atacul a fost, se pare, pus la cale de gruparea ISIS, printr-o celulă a sa din Liban.

Explozia de joi din Beirut a avut loc în sudul oraşului, în apropiere de o piaţă în aer liber extrem de aglomerată. Pe mai multe conturi de Twitter ale ISIS au apărut revendicări ale atacului, anunţă CNN. Incidentul a trecut mai puţin mediatizat, fapt care a stârnit nemulţumirea multor utilizatori ai reţelelor de socializare: aceştia au apreciat gestul Facebook de a oferi posibilitatea plasării culorilor steagului Franţei la fotografiile de profil, dar au criticat faptul că acest lucru nu a fost posibil pentru cei care doreau să îşi arate solidaritatea cu victimele atacului din Beirut.

Bloggeriţa indiană Karuna Ezara Parikh a scris un poem, devenit viral, după atacurile teroriste din Paris, de vineri seara. „Nu pentru Paris trebuie să ne rugăm. Ci pentru lumea întreagă. Este lumea în care Beirutul bombardat nu este văzut de presă”, scrie Karuna (întreg poemul, mai jos, în fotografie). În tragicul incident, şi-a pierdut viaţa şi un bărbat pe nume Adel Termos, care se afla în piaţă cu fiica lui şi a fost martorul primei explozii (în piaţă au fost doi sinucigaşi). Se pare, conform martorilor, că bărbatul l-a văzut pe cel de-al doilea când se pregătea să detoneze bomba şi l-a placat, punându-l la pământ. Astfel, zeci de persoane au scăpat cu viaţă; din păcate, Adel şi fiica lui au murit amândoi în explozie. Mulţi utilizatori de reţele sociale i-au elogiat sacrificiul.

stire-16-nov-atentate-2

Dacă aceste atacuri teroriste din colţuri diferite ale lumii, desfăşurate la scurt interval de timp unul de celălalt, vor fi confirmate ca aparţinând grupării ISIS, se pare că avem de-a face cu un val global de terorism lansat de această grupare. Luna trecută, o bombă care a explodat în Ankara, capitala Turciei, a lăsat în urmă 100 de morţi. În luna august, explozia unei maşini-capcană din Cairo, Egipt, a dus la rănirea a şase persoane. În luna iulie, lupte duse în Sinai între statul islamic şi Egipt au lăsat în urmă peste 100 de victime, între care şi 17 soldaţi egipteni. Să nu uităm că şi în luna aprilie a acestui an aproape 150 de persoane, majoritatea studenţi, au fost ucişi în Kenya, într-un atac al militanţilor al-Shabab asupra Universităţii Garissa.

În urma atacului de vineri din Paris, mulţi reprezentanţi ai lumii musulmane sau simpli cetăţeni musulmani au transmis mesaje puternice prin care au atras atenţia întregii lumi că terorismul nu are religie şi că nu orice musulman este un (potenţial) terorist.

sursa si foto:  http://totb.ro/terorismul-nu-are-religie/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .