.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

10372175_751609904939623_7558639747943868155_n-620x264S-a pregătit toată iarna pentru competiția pe care a numit-o „cursa vieții lui”. Tiberiu Ușeriu are 42 de ani și este din Bistrița! În dimineța zilei de azi, 19 martie 2016 (ora 01.00, ora României și ora locală 4.44) Tibi a dus steagul României la Polul Nord câștigând Ultramaratonul 6633 de la Cercul Polar, într-o cursă de peste 566 km. Alergarea pe gheață a fost realizată la temperaturi care au ajuns până la – 62 de grade. Această competiție este considerată cea mai dură întrecere sportivă din lume.

Tiberiu Ușeriua A devenit astfel al 20-a concurent din lume care a terminat cursa în timpul impus de organizatori.

”Avem câștigătorul ediției 2016: Tiberiu Ușeriu din România a trecut linia de sosire la Tuktoyaktuk. Tibi a condus de la start până la finisih și este fără îndoială un campion meritat a ceea ce este probabil cel mai dur, mai friguros și mai vântos ultramaraton de pe planetă. Felicitări, omule!”, au scris organizatorii. (romani-buni.info)

”Mi-am dorit mereu să îmi depăşesc limitele. Doar linia de finish va fi momentul în care o să mă opresc. Am denumit această cursă cursa vieţii mele, cu siguranţă îmi va schimba viaţa. Cât despre locul pe care vreau să mă clasez: bineînţeles, locul 1”, a declarat Tibi înainte de start. (romani-buni.info)

La finalul cursei Tiberiu Ușeriu a donat banii câștigați unei asociații care are în grijă 52 de copii cu insuficiență renală. Tiberiu Ușeriu susține deasemena și cauza „Tășuleasa Social”, pentru stoparea tăierii pădurilor din România.

În cursă s-au mai aflat și românii Andrei Roșu și Vlad Tănase, reușind să termine distanța în timpul impus de organizatori. Astfel, România a avut 3 concurenți anul acesta, din totalul de 26 înscriși din întreaga lume. Linia de sosire a fost însă trecută doar de 7 dintre ei: Tiberiu Ușieru pe primul loc, urmat de Toh Poh Joo din Singapore pe locul al doilea, la 56 de minute după Tibi, apoi, împreună au sosit ceilalți cinci concurenți: Românii Andrei Roșu și Vlad Tănase, Michael Hull (Australia), Frank Fumich (SUA) și Alex Nemet (SUA).

Maratonul 6633 Ultra presupune alergarea a 566 de km la Cercul Polar în condiții meteo dificile. Temperaturile scad până la -50 de grade Celsius, iar vântul bate până la 200 de km/h. Din 2007, când a avut loc prima cursă, doar 20 din aproximativ 200 de participanți au reușit să termine cursa în timp record, anunță postul tv digi24.

Mădălina Corina Diaconu

sursa si foto: http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .