.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Moscova pune piedici integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană, a declarat preledintele moldovean Nicolae Timofti în cadrul unui interviu acordat publicaţiei austriece “Die Presse”, preluat de portalul Unimedia.md.

Potrivit lui Timofti, majoritatea cetăţenilor cred că ţara trebuie să se apropie de Europa: „Acest lucru ne oferă posibilitatea să realizăm reforme pe care le-am discutat cu UE. Nu mă tem de opinii contradictorii. Trebuie să-i convingem pe cei care sunt de o altă părere. Integrarea europeană în prezent constituie ideea noastră naţională”.

„Uniunea Europeană vede că Republica Moldova doreşte cu adevărat să facă parte din familia europeană. Din punct de vedere geografic suntem parte a Europei. Ne vom integra şi politic,” a mai spus şeful statului moldovean.

Nicolae Timofti a ţinut să precizeze că „Republica Moldova este recunoscătoare pentru orice ajutor. Iar vizitele recente ale înalţilor funcţionari europeni oferă un sprijin moral, deoarece ajută autorităţile să-şi convingă cetăţenii că drumul spre occident este unul corect”.

Totodată, în cadrul aceluiaşi interviu, oficialul moldovean a vorbit despre adoptarea legii privind interzicerea folosirii simbolurilor comuniste.

„A venit timpul pentru aceasta lege”, a spus Timofti, precizând că sub simbolurile comuniste au avut de suferit sute de mii de oameni, o parte dintre care au fost ucişi, iar alţii deportaţi. „Pentru mine nu există nicio diferenţă între nazişti şi sistemul sovietic”, a adăugat Nicolae Timofti.

sursa : RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .