.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

The Guardian a publicat o lista a celor mai frumoase destinatii turistice din Romania realizata pe baza opiniilor cititorilor cotidianului britanic, in top, dominat de complexul arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa, fiind incluse, printre altele, orasele Sibiu, Sighisoara, dar si Bucuresti, scrie Mediafax.

The Guardian scrie ca satele sasesti din Transilvania sunt binecunoscute ca destinatii turistice, dar mai sunt multe locuri de vizitat in Romania, “una dintre cele mai fascinante tari din Europa”.

Pe primul loc in preferintele cititorilor The Guardian s-a situat complexul arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa (judetul Hunedoara), fosta capitala a Daciei romane, situata la o distanta de 40 de kilometri de Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei.

Tot in Transilvania, publicatia britanica recomanda turistilor sa admire operele de arta din Muzeul Brukenthal, dar si Piata Mare din Sibiu, vorbind si despre Podul Minciunilor – cel mai vechi pod din fonta aflat in serviciu in Romania.

In aceeasi regiune istorica a Romaniei, The Guardian le recomanda cititorilor satele sasesti de pe Tarnava Mare – Biertan, Richis etc. -, cu bisericile fortificate, manastiri si un “tangibil simt al trecutului”, Targul de Craciun din Sibiu, care are loc in Piata Mare a orasului, Sighisoara, Rezervatia de ursi de la Zarnesti (Liberty Bear), satul Viscri, din judetul Brasov, singura asezare de acest tip din Romania care figureaza pe lista patrimoniului UNESCO – publicatia recomandand pensiunea detinuta de printul Charles al Marii Britanii -, localitatea Campu Cetatii (in maghiara Varmezo) din judetul Mures, statiunea Valea Verde, de langa Sighisoara, satul Cisnadioara din Sibiu.

In topul The Guardian mai este inclus Bucurestiul, unde un cititor a recomandat clubul Contele Dracula, dar si Timisoara, despre care se spune ca este supranumita si “mica Viena” si ca a fost locul unde “s-a nascut” revolutia din 1989, statiunile de la Marea Neagra, precum si Maramuresul, cu Sighetu Marmatiei, Cimitirul vesel si Inchisoarea Sighet.

Cititorii publicatiei The Guardian recomanda nu numai locuri de vizitat, ci si locuri de cazare de care au fost impresionati, pentru care ofera si tarife.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .