.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

indexPresedintele Traian Basescu a primit duminica, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, seful statului transmitand ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina, deoarece nu o considera necesara. In plus, seful statului s-a aratat nemultumit de faptul ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvern si institutiile financiare internationale.

“In cadrul intrevederii, domnul presedinte Traian Basescu s-a aratat nemultumit ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvernului Romaniei si institutiile financiare internationale si ca nu este luata in calcul o reducere suficienta a deficitului structural, ceea ce poate duce la masuri fiscale suplimentare. Domnul presedinte Traian Basescu a tinut sa sublinieze din nou ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina deoarece nu o considera necesara, cheltuielile bugetare putand fi acoperite fara aplicarea acestei accize”, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Traian Basescu a mai avut o intalnire cu delegatia FMI, CE si BM pe 23 ianuarie, prilej cu care seful statului a reiterat faptul ca nu sustine introducerea accizei la carburanti, mentionand ca nu va bloca deciziile pe care aceste institutii le iau cu Guvernul Romaniei, dar sa nu i se ceara sa semneze ce negociaza ei.

“Desigur, din cauza ineficientei colectarii, noile taxe au fost introduse, nu condamn largirea bazei fiscale, sunt un sustinator al acesteia, dar exagerarile, a pune taxe suplimentare in cazul energiei, in principal, si a carburantilor, in special, o consider o mare greseala, care va afecta si economia, si populatia. Desigur, responsabilitatile sunt ale dvs. si ale Guvernului, dar o asemenea taxa nu va fi in mod public sustinuta de mine, pentru ca nu cred ca aceasta este o solutie rezonabila. Nu blochez deciziile dintre dvs. si Guvern in acest moment, dar sa nu-mi cereti sa semnez ce negociati”, a spus Basescu, la acea intalnire.

O misiune a Fondului Monetar International se afla la Bucuresti in perioada 21 ianuarie – 5 februarie, pentru discutii privind prima si a doua evaluare a acordului preventiv cu Romania, care a fost aprobat in 27 septembrie 2013.

sursa : hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .