.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

-mg-8727-465x390Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit miercuri, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzată de B1Tv, despre poziţia României în raport cu problema cotelor obligatorii de refugiaţi. Potrivit fostului şef de stat, dacă România accept cotele obligatorii şi nu se adresează Curţii Europene de Justiţie, în fiecare an vom fi obligaţi să acceptăm un nou număr de refugiaţi.

“Sunt 6400 după toate calculele, deci 4800 plus. Pe mine de multe ori m-a scos din încurcătură şi mi-a dat nişte hinturi ambasadorul de acolo. Avem acum ambasador nou,preşedinte nou şi premier incompetent.

E clar că n-au pregătit momentul Consiliului din iulie. E doar începutul, eu dacă aş fi în locul guvernanţilor m-aş adresa Curţii Europene de justiţie pentru că ce s-aîntâmplat încalcă tratatul de aderare, şi tratatul consolidat al UE.
Mai mult, e încălcată şi Constituţia, articolul 3 alineatul 4. Care interzice relocari de populaţii pe teritoriul României, ori toată lumea vorbeşte de relocari. ÎnConstituţie spune strămutare, e echivalentul relocării, deci aş face imediat acţiune la CEJ, plecând cu argumentul că nu am nicio vină de ce s-a întâmplat pentru că nusunt stat membru Schengen, au fost penetrate frontierele statelor Schengen, argumentul0 supre e în Constituţia ţării pentru că vor veni mulţi alţii, asta e problema.

sursa si foto: http://www.evz.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .