.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat luni seara, in cadrul emisiunii “Sub semnul intrebarii” difuzate de B1 TV, ca “sunt prea multe elemente care arata clar decizia USL de a frauda acest referendum” si ca “exista riscul”, daca in zilele urmatoare nu se amelioreaza conditiile de desfasurare a scrutinului, sa ceara PDL sa nu-si trimita reprezentantii in sectiile de votare si “sa boicoteze total referendumul, ca nefiind organizat in conditii de securitate”. “Daca s-ar valida referendumul, s-ar acoperi cu votul popular lovitura de stat. Si atunci trebuie facut tot ce se poate pentru ca referendumul sa nu se valideze si oamenii astia sa raspunda”, a spus Basescu.

Traian Basescu despre posibilitatea boicotarii referendumului:

Vreau sa explic oamenilor de ce am avut pozitia pe care am avut-o (sa vina lumea la referendum, n.r.). In urma a ceea ce s-a petrecut la noi, si n-o spun ca om aflat in campanie, Romania va avea de suferit multi ani, pentru ca ea s-a descalificat ca stat de drept, s-a demonstrat a fi o tara cu institutii subrede, in care politicienii nu respecta regulile; nimeni n-a crezut vreodata ca prin abuz de lege si de putere, de majoritate, se poate face statul nefunctional in trei zile, inclusiv cu presedintele spulberat.
Eu imediat ce s-a anuntat suspendarea am fost extrem de determinat sa-i atrag pe romani la vot. A aparut insa un curent destul de puternic pe internet care cheama la neparticipare, la boicot. Va pot spune ca pe o analiza sociologica in momentul de fata sunt 700.000 de roamani, dintre cei care in mod curent merg la vot, care boicoteaza referendumul. 700.000 din tara care spun “nu suntem parte la o lovitura de stat, nu vreau s-o acopar cu votul meu”. Oricat as vrea eu, nu-i pot face pe oamenii astia sa mearga la vot. Pana si PDL-ul de la bun inceput a vorbit de boicotare, si eu am anuntat eu vitejeste ca suntem in coliziune
In PDL este o discutie extrem de serioasa de ce un partid care se pretinde democratic sa participe la o lovitura de stat in loc sa spunem “cei care ati dat aceasta lovitura de stat cu acte neconstitutionale, nu vreti voi sa raspundeti dupa ce trece referendumul asta?”. Ei spun de ce sa sprijinim noi validarea, cand nu noi am cerut un vot pentru presedinte, ci 256 de parlamentari s-au expus romanilor cu o cerere – sa-l demitem pe presedinte.
Intrebarea este: e problema mea sau problema lor sa-si aduca numarul de voturi necesare sa-l demita pe presedinte? Alta intrebare este: vor romanii acest lucru sau nu vor acest lucru? Ei spun “poporul vrea”, inseamna ca la chemarea lor poporul va veni la referendum si atunci de ce sa-l mai chem eu?
In ce conditii? In conditiile in care eu am crezut foarte mult ca avem o sansa uriasa, respectiv o corectare rapida a credibilitatii noastre. Daca romanii prin prezenta lor ar fi infirmat lovitura de stat prin vot, spunand Nu demiterii presedintelui, noi ne-am fi scurtat perioada de redobandire a credibilitatii la maxim, pentru ca s-ar fi vazut ca un popor european este matur si nu aproba o lovitura de stat.
Din pacate, conditiile de desfasurare a acestui referendum pe care le creeaza Guvernul: ati vazut ca au stabilit sa stea urnele deschise de la 7 dimineata pana la 23. Eu n-am niciun reprezentat in sectiile de votare, PDL ca partid parlamentar are dreptul la un reprezentant , deci un reprezentant la cinci reprezentanti ostili.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .