.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Traian-Basescu2-1024x768Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, referitor la atacurile teroriste de la Paris ca, prin acestea „s-a declansat un razboi impotriva Europei”.

”Nu vreau să-mi arog niciun merit al unor semnale care oricum s-au dus în vânt, dar trebuie să înţelegem că în Europa nu există obiectiv mai important decât siguranţa cetăţeanului european. Ce s-a întâmplat la Paris noaptea trecută este proba că demagogia nu ţine loc de siguranţă, de securitate. Toţi eram convinşi că integrarea unei culturi, a unei credinţe atât de diferite de creştinism este imposibilă. Şi e recunoscut la nivel de lideri europeni cu ani în urmă, inclusiv dna Merkel a recunoscut, că integrarea culturală a fost un eşec în Germania şi Europa. Valul de migranţi din acest an a găsit Europa nepregătită şi, mai ales, i-a prăbuşit sisteme de securitate a frontierelor. (…)

Ce s-a întâmplat la Paris ne confirmă că Europa nu poate fi casa oricui. Europa este în primul rând casa europenilor, casa creştinilor. (…) Nu este suficient să-i apărăm pe români dacă ne apărăm frontierele României. La Paris au murit doi români. Asta înseamnă că pentru a apăra românii trebuie să apărăm Europa”, a afirmat fostul preşedinte al României, la o întâlnire a MP, relateaza stiripesurse.ro

El propune înfiinţarea unei agenţii europene pentru riscuri ca terorismul şi traficul de droguri şi de persoane.

”Avem soluţii. Totul este să luăm decizia politică. Cum a fost posibil ca într-un stat să se organizeze 6 atentate simultan fără ca structurile de securitate ale Franţei să sesizeze acest lucru? (…) Cred că Europa are nevoie să pună în primul rând, în prioritatea zero, siguranţa cetăţenilor europeni. (…) Se pot face lucruri extrem de eficiente. În primul rând, trebuie făcută o selecţie din milionul de migranţi islamişti care au intrat în Europa încălcând toate regulile. (…) Trebuie văzut cine poate şi cine nu poate să rămână în Europa. Avem avioane, avem nave, îi ducem înapoi de unde au venit. (…) Trebuie creată o agenţie europeană pentru riscuri asimetrice, în care să intre traficul de droguri, traficul de persoane, terorismul. Iar această agenţie trebuie să cumuleze informaţii de la toate serviciile de informaţii ale statelor membre ale UE. (…)

Dacă fiecare ţară ar pune într-un coş informaţiile despre oameni suspecţi a se ocupa cu activităţi teroriste, vă asigur că ar fi analişti la agenţie care ar reuşi să vadă firul roşu al riscului şi să fie prevenite evenimente ca cel de la Paris. Dar atâta timp cât fiecare stocăm informaţia şi o ţinem numai pentru noi şi n-o împărtăşim celorlalte state, de bună seamă riscurile sunt majore”, a susţinut Traian Băsescu.

Potrivit acestuia, şi flotele militare din Marea Mediterană trebuie să fie folosite, pentru a nu lăsa ambarcaţiunile cu migranţi să ajungă în Europa. ”Avem nişte flote extraordinare. (…). Şi noi nu putem opri bărcuţe la limita apelor teritoriale ale Siriei, ale Italiei, ale Libiei, ale Marocului? Totul este să avem decizia politică să ne utilizăm flotele militare pentru securitatea noastră. (…) Avem nişte flote gigantice în Mediterana, avem resurse s-o facem, dar nu luăm decizia politică”, a adăugat Băsescu.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .