.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele suspendat Traian Băsescu face declaraţii de la sediul său de campanie:

 Pentru că este ultima zi de campanie, aş vrea să fac o foarte scurtă declaraţie legtă de realităţile de astăzi.

Aş vrea să urez mult succes echipei olimpice a României, care participă la JO de la Londra. Este un eveniment extraordinar şi sper ca delegaţia naostră să se întoarcă cu satisfacţia performanţei.

Începerea JO trebuie să însemne şi pace, fair-play, corectitudine.

Poate din acest lucru, din adevărurile olimpismului vor învăţa şi cei care au fost incorecţi cu statul român au executat o lovitură de stat care în intervalul 3-6 iulie a dus la decapitarea unor instituţii fundamentale ale statului român.

Poate vor învăţa să se oprească, măcar din tentativa de fraudare  a referendumulul. Aşa cum nu au avut nici un scrupul să pericliteze statul român, au procedat şi în continuare, stabilind condiţiile referendumului,

Mă îngrijorează:

– Actul normativ nejustificat prin care au modificat articolul din legea referendumului, prin care au modificat programul, e aberant programul 07.00-23.00.

E greu de explicat de ce secţiille de votare trebuie să stea deschise până la ora 23. Este un element de suspiciune major cu privire la intenţiile organizatorilor. Eu neavând nici un reprezentant, ci doar un reprezentant al PDL, suspiciunea fraudei există. Doar un comportamet exemplar al celor din secţiile de votare are putea demonstra contrariul.

– Listele suplimentare nu apar evidenţiate separat în procesele verbale, e aproape imposibil de detectat votul multiplu. Nu pot să nu coroborez acest lucru cu faptul că s-au deschis secţii de votare te miri unde. România este o ţară ca nici o alta într-un proces electoral. Avem secţii de votare în hoteluri, în apartamente particulare, în baruri şi chiar în vestiare ale unor echipe de fotbal. Este nepermis şi creeză riscuri majore de fraudare.

– Petru prima dată, nu se stabileşte numărul de ştampile din secţiile de votare. Mai mult, ştampilele nu sunt personalizate pentru secţiile de votare.

– Din păcate, formularul proceselor verbale de numărare a votului nu are nici o rubrică pentru a se face menţiuni despre starea sigiliilor.

– Am constatat că este diminuată şi capacitatea de contestare. Au ost desfiinţate toate birourile electorale comunale şi orăşeneşti.

Aş face o referire la demagogia preşedintelui interimar. Am văzut cum lăuda binefacerile referendumului. Nu l-am auzit vorbind niciodată de nevoia de a respecta un referendum validat prin care românii au cerut parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari.

Dintr-o dată, referendumul a devenit cheia de boltă. E printre cei care se opun referendumului din 2009. Când e domnul Antonescu credibil? Când e responsabil?

Acum a devenit dintr-o dată extrem de interesat de democraţie. La un referendum care e rezultat al unei lovituri de stat.

România a avut deja pierderi enorme din cauza acţiunii lui Antonescu şi Ponta şi, în calitate de preşedinte ales, le cer românilor să nu fie părtaşi la o ilegalitate, să înţeleagă că astăzi au văzut decapitarea statului, mâine acest lucru se poate prăvăli asupra lor.

Îi rog pe români să nu participe la acest referendum, în spatele căruia nişte politicieni iresponsabili încearcă să legitimeze lovitura de stat.

Mulţumesc presei, românilor, îi atenţionez pe primari să nu se antreneze în acte ilegale. Este incorect să participaţi la un proces de fraudare a votului la referendum.

Am auzit de primari care strâng buletine. Daţi buletinele oamenilor înapoi.

Am auzit de primari care fac liste cu CNP-uri. Aruncaţi listele!   Sursa: romanialibera.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .