.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cei care ne-au băgat în criza fără capăt vor să ne scoată de acolo! Să-i luăm la rând. Să începem cu politrucii, care, votaţi de cetăţeni, se pun imediat, odată aleşi, în slujba corporaţiilor care le-au finanţat campaniile! Multinaţionale sau naţionale, că ei nu fac asemenea discriminări de prost  gust. Să-i adăugăm pe bancherii care au stimulat, peste tot în lume, operaţiunea „credit doar cu buletinul”, care a provocat bula imobiliară ce a destabilizat complet sistemul economic, oricum fragil pe măsură ce se mondializa, aceiaşi bancheri care şi-au tras dividende din ajutoarele urgente de stat. Să nu-i uităm nici pe oamenii de afaceri care au uitat de „economia reală”, a bunurilor şi serviciilor efective, stimulând peste măsură „economia virtuală”, pur speculativă. Ar fi păcat de moarte să trecem peste cioclii internaţionali de la FMI, BM, UE etc., care propun mereu măsuri de „asanare”, condiţie minimă, nu şi de „relansare” economică, dar ale căror soluţii n-au salvat niciodată nimic, dar au îndatorat enorm puzderie de state, devenite prin asta mai ascultătoare. N-ar trebui trecute cu vederea nici cercurile militare, care după ce declanşează, fără analiză serioasă, operaţiuni de oprire a încălcării drepturilor omului sau pentru a asigura accesul la democraţie pentru popoare oprimate se trezesc că, după ce au câştigat războiul, nu pot câştiga pacea şi produc mai multe „victime colaterale” decât regimurile înlăturate. Şi aşa mai departe!

Deci, tocmai ei toţi vor să ne şi scoată din criză! De râsul curcilor, dacă nu ne-ar durea până-n măduvă. În ce-i priveşte, în afară de premierii Greciei şi Italiei, de mini-premierul român şi câţiva bancheri, nimeni n-a căzut victimă crizei ce ţine de cinci ani! Mai pică, probabil, Sarkozy, poate Obama. Vin alţii – la fel! Se îndatora Grecia, dacă nu era încurajată, ca să poată cumpăra produse germane şi din alte ţări dezvoltate? Ajungea la decalajele la care a ajuns dacă CE observa din timp evoluţia? Dacă n-a observat, respectiva Comisie e grav incompetentă, dacă le-a observat şi a închis ochii, e limpede că e complice la deficite şi trebuie să răspundă solidar.

Nemulţumirea globală faţă de „nomenclatura” politico-economico-financiar-militară a lumii a fost dovedită de amplul fenomen „occupy” care, cred, şi-a consumat doar faza de avertizare şi va renaşte mai puternic, dat fiind că excelenţii gropari nu se dovedesc medici la fel de buni! Nici ei nu stau degeaba – peste tot, sub pretextul combaterii terorismului, măsurile şi structurile represive se aglomerează. Iată, Tratatul ACTA, care din punctul de vedere al protejării drepturilor de autor e inutil, pentru că există legislaţia necesară, este absolut vital pentru corporaţiile care n-au învăţat cum să câştige onest în mediul virtual, şi pentru politrucii cu frica în sânge de revoltele populare şi de revoluţii. Nici revoluţiile portocalii, nici primăvara arabă, nici măcar „occupy” nu erau posibile fără telefonia mobilă, reţelele sociale, internet în general… În ACTA nu este vorba despre drepturi de autor, protejate prin lege pretutindeni, ci despre limitarea libertăţilor noastre de expresie şi comunicare, de asociere, este vorba despre libertatea noastră.  citi’i mai departe pe adevarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .