.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Firma de contabilitate EXFIN 2000 SRL, la care asociat este Alexandra Herţanu (fostă Alexandra Ponta), companie fondată de mama premierului în funcţie, are un portofoliu important de clienţi abonaţi la contracte bănoase cu statul român. Printre clienţi s-a numărat şi o firmă transferată ulterior unui personaj implicat în scheme suspecte de spălare de datorii. Dezvăluirea vine în continuarea unei investigaţii a RL care arăta în premieră că firma de construcţii a cum,natului lui Victor Ponta are contracte de peste 100 milioane RON cu statul, inclusiv în tandem cu grupul de la Golden Blitz apropiat de preşedintele Băsescu.

Până în urmă cu o lună şi jumătate imaginea premierului Victor Ponta, era asociată cu cea a unui de personaj cu o carieră politică aflată în ascensiune pe fast-forward şi cu cea a unui personaj cu titluri academice controversate. Atunci RL a dezvăluit în premieră că profilul politicianului de stânga Victor Ponta mai are o dimensiune, cea financiară. Astfel, RL a arătat că firma Grossmann Engineering Group, controlată de cumnatul premierului, a încheiat contracte de 100 milioane RON cu statul. Azi prezentăm conexiunile de afaceri ale unei alte firme a familiei Ponta care prestează servicii contabile. Firma a fost înfiinţată de mama premierului, Cornelia Naum, care ulterior a cedat-o fiicei sale. În cadrul firmei de contabilitate lucrează în prezent şi fosta soţie a prim-ministrului, Roxana Ponta, sora sa Alexandra Herţanu (fostă Ponta) şi alte rude ale acestora.

Din 2007 încoace, EXFIN 2000 SRL, firma de contabilitate a surorii lui Ponta a încasat de la SRL-uri care-şi trag sevele preponderent din bani publici sau europeni suma de 262.450 RON. Vă prezentăm mai jos SRL-urile care au afaceri cu statul şi care au devenit clienţi ai EXFIN 2000 SRL, precum şi cine sunt personajele din spatele acestora.

Sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .