.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Putin-si-companiaŞtirea de acum 2 zile, precum că şeful serviciilor secrete externe ruseşti a murit brusc, nu m-a luat chiar prin surprindere. Şi-am să vă spun de ce. Dar, mai întâi, să vă citez ştirea de pe stiripesurse.ro:

Unul dintre cei mai importanți oameni din Rusia a murit în condiții suspecte. Este vorba despre șeful serviciilor secrete militare. Ministerul rus al apărării spune că șeful principalului serviciu de informații militar, gen.-col. Igor Sergun, a murit la vârsta de 58 de ani. Într-o declarație a ministerului se spune că a murit „subit” duminică, dar nu se dau informații suplimentare despre cauza sau locul morții. Serviciul de informații militar, cunoscut sub acronimul GRU, este considerat cel mai mare serviciu rusesc de informații externe. Sergun a fost numit directorul GRU în 2011, iar mai înainte a lucrat ca atașat militar rus la Tirana (Albania).

E al doilea om important din Rusia care moare în condiții suspecte în ultimele săptămâni. Primul a fost generalul Alexander Șușukin, comandatul parașutiștilor ruși care au cucerit Crimeea în 2014. El a murit la 51 de ani după ce i s-ar fi descoperit un cheag de sânge la inimă. GRU e unul dintre cele 3 servicii secrete principale ale lui Vladimir Putin, alături de FSB, serviciul de informații interne, și SVR, pentru informațiile externe.

Dar, aşa cum spune şi ştirea de mai sus, aceasta nu e singura moarte suspectă. Pe 27 decembrie 2015, s-a stins din viaţă, la vârsta de doar 52 de ani, generalul Aleksandr Şuşukin, nimeni altul decât comandantul trupelor de desant desfăşurate de Rusia în Crimeea. Conform informaţiilor oficiale, moartea lui Şuşukin, anunţată abia pe 29 decembrie, a fost cauzată de un cheag de sânge în zona inimii.

În plus, în noiembrie 2015, deci acum 2 luni, a mai murit în mod suspect un colaborator apropiat al lui Putin, magnatul Mihail Lesin, aşa cum scriam într-un articol de atunci (Magnatul Mihail Lesin, un fost colaborator apropiat al lui Putin, a fost găsit mort în SUA! Suspectul nr. 1 pentru moartea sa pare a fi chiar Putin…). Lesin a fost găsit mort într-un hotel din Washington. Mă întrebam atunci: “Cine a avut interesul să-l asasineze pe Lesin? Nu vreau să fac multe speculaţii, dar poate că ordinul l-a dat chiar Putin. Pentru că e posibil ca Lesin să fi ştiut prea multe… Dacă voi afla noi informaţii, voi mai scrie despre acest caz!” Acum cred că ştiu răspunsul, sau, cel puţin, îndrăznesc să emit o ipoteză.

În două luni să moară 3 apropiaţi ai lui Putin… nu poate fi doar o coincidenţă. În martie anul trecut, Putin a lipsit o perioadă mai lungă, ceea ce a alimentat atunci speculaţiile că ar fi murit. Dar, el a apărut apoi în public, însă destul de schimbat. Emiteam atunci ipoteza fantastică precum că Putin a murit şi a fost înlocuit cu o sosie (vedeţi articolul: Un Putin fals a apărut la televizor pentru a linişti lumea! Iată dovezile fotografice! Soarta lui Putin cel adevărat este învăluită în mister…). Îmi menţin afirmaţiile făcute atunci şi cred că moartea lui Putin, înlocuirea acestuia cu unul fals şi moartea bruscă şi misterioasă a 3 foşti colaboratori de-ai săi… toate au o conexiune. Cineva (o putere ocultă… habar n-am cine e) elimină treptat toţi factorii de putere din Rusia. Încetul cu încetul… O să vedeţi că totul n-o să se termine aici…

sursa si foto: http://www.lovendal.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .