.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cel de-al treilea frate al deputatului Mihai Boldea, arestat pentru înşelăciune, a ajuns să fie, la rândul său, implicat într-un dosar penal. Procurorii îl acuză pe Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, că ar fi făcut achiziţii la preţuri supraevaluate.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Galaţi au efectuat ieri şapte percheziţii la mai multe persoane, printre care şi la domiciliul lui Valentin Boldea, şef al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi şi fratele fostului deputat Mihai Boldea, arestat pentru înşelăciuni imobiliare estimate la 2 milioane de euro. Valentin Boldea a fost ridicat de la domiciliu de procurorii ­DIICOT şi adus la biroul său de la DSP Galaţi.

La ieşirea din această clădire, Valentin Boldea ne-a declarat că nu ştie nimic despre motivele acestor descinderi şi despre acuzaţiile aduse de procurori: „Deocamdată mi s-a arătat doar o autorizaţie de percheziţie şi nu ştiu nimic altceva”. Procurorii aveau mai multe plicuri cu documente ridicate de la DSP în vederea cercetărilor, iar despre acestea Boldea a răspuns că „au găsit documente care trebuie să fie la sediul ­Direcţiei de Sănătate”. El a spus că nu ştie absolut nimic nici despre implicarea fratelui său, Mihai Boldea, în acest nou ­dosar.

Al patrulea grup infracţional

În comunicatul DIICOT se spune că Mihail şi Valentin Boldea au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat Mircea Bivol, George Hristu, Andrei Mădălin Petrea şi Eugen Roşu, în scopul obţinerii de beneficii financiare substanţiale prin creşterea artificială a cheltuielilor aferente unor achiziţii publice şi prin eludarea plăţii taxelor şi impozitelor aferente bugetului de stat. Prejudiciul este estimat la 450.000 euro.

Practic, este al patrulea grup infracţional organizat de Mihail Boldea, după ce în dosarele anchetate de DIICOT din primăvară se vorbea de un grup infracţional organizat pentru tunurile imobiliare şi de un alt grup pentru obţinerea sumei de 1 milion de euro de la firma ­Arcada Company, iar în Afacerea „Aviasan”, anchetată de DNA, fusese organizat un grup infracţional, din care mai făceau parte un procuror şi o judecătoare.

Din cele patru noi persoane intrate în „lotul Boldea”, două au legături certe cu fostul deputat. Mircea Bivol a fost şeful cabinetului parlamentar al lui Mihail Boldea, iar Andrei Mădălin Petrea este fiul Elenei Petrea, fosta secretară la cabinetul de avocatură a lui Boldea, aflată în arest preventiv din luna martie, după ce procurorii DIICOT au pus-o sub acuzare pentru că era cea care falsificase mai multe sentinţe judecătoreşti şi decizii ale Camerei de Arbitraj de la Camera de Comerţ şi industrie Galaţi.

Mihail Boldea şi-a implicat ­fraţii în ilegalităţile sale

Reamintim că Ştefan Boldea, cel de-al treilea frate al fostului deputat, este anchetat de ­DIICOT pentru spălare de bani, după ce Mihail Boldea a trecut pe numele său unele proprietăţi imobiliare.

Ştefan Boldea este implicat şi în Dosarul „Aviasan”, pentru că pe numele său a fost trecută o suprafaţă de aproximativ 4 ha, la primele tranzacţii făcute cu terenul de 24 milioane euro, ­obţinut în instanţă în baza unor acte falsificate. În 2007 Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a soluţionat cu NUP dosarul „Aviasan”, dar în martie ­procurorul general a dispus ­reluarea cercetărilor.

De ce a avut DSP maşini închiriate de la senatorul Necula

Una dintre achiziţiile care ar putea face obiectul cercetărilor DIICOT este cel puţin ciudată. DSP Galaţi cumpără serviciile de şoferie de la firma Atlas SA, controlată de familia senatorului PDL Marius Necula. În 2012, valoarea estimată a contractului este de 236.387 lei fără TVA. În februarie, DSP Galaţi a încheiat cu Atlas SA un contract în valoare de 29.286 lei, fără TVA pentru „servicii de transport terestru specializat de pasageri”. Contractul încheiat este suplimentat prin contracte subsecvente, în funcţie de necesar. Pe lângă sumele plătite de ATLAS SA, DSP plăteşte carburanţii, schimburile de ulei, reparaţiile etc. Valentin Boldea ne-a declarat că situaţia datează din 2003, când şeful de atunci al DSP Galaţi, Aurel Nechita, a restructurat posturile de şofer, încheind contractul cu Atlas SA, singura firmă care se prezintă la licitaţii. „Atunci s-a optat pentru varianta renunţării la şoferi şi externalizarea acestui serviciu. Direcţia a renunţat la şoferi şi s-a făcut un contract de prestări servicii cu o firmă care să ne asigure şoferii. Situaţia datează din 2003 şi ulterior structura instituţiei nu a mai permis reangajarea atâtor conducători auto”, ne-a declarat Valentin Boldea.

sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .