.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

raduly-15-martie-2012Tribunalul Harghita a decis, ieri, menţinerea măsurii controlului judiciar dispusă faţă de fostul primar al municipiului Miercurea-Ciuc, Ráduly Róbert-Kálmán, şi a viceprimarului suspendat Szőke Domokos, trimişi în judecată pentru săvârşirea unor infracţiuni similare celor de corupţie, transmite Informația Harghitei.

De asemenea, instanţa a respins şi cererea formulată de Szőke Domokos, astfel că acesta nu îşi poate exercita, în continuare, atribuţiile de viceprimar.

În faţa instanţei, Ráduly Róbert-Kálmán a salutat faptul că s-a permis accesul în sală a presei, spunând că interesul lui, dar şi al concetăţenilor săi este ca dosarul să se facă public, „ca acuzaţiile nefondate, aşa-zisele denunţuri nefondate să ajungă la opinia publică”. În faţa instanţei, fostul primar a respins toate acuzaţiile ce i se aduc. Acesta a afirmat că percheziţiile din 29 aprilie 2015 au fost un atac asupra familiei sale şi că mascaţii care i-au controlat casa nu au căutat dovezi legate de acuzaţiile din dosar, ci a fost o „făcătură” pentru a fi decapitată conducerea municipiului Miercurea-Ciuc de primar şi viceprimar. Totodată, Ráduly Róbert a mai spus că toate acestea se întâmplă deoarece a fost „singurul primar din ţară care, în 2013, am demascat un agent de securitate, iar în 2014 am cerut demisia şefului Poliţiei din judeţ şi după şapte zile de la acel moment s-a dat mandat de ascultare a telefoanelor mele”.

La rândul său, Szőke Domokos, a depus un memoriu în care răspunde tuturor acuzaţiilor, pe care le consideră fără temei. De asemenea, viceprimarul suspendat a spus în faţa instanţei că de 6-7 luni de zile nu are nici un venit, nu are din ce trăi, iar oamenii din primărie adună câte zece lei, pe care îi donează şi că îi vine să plângă din această cauză. Szőke Domokos a mai spus că prin impunerea măsurii controlului judiciar asupra sa oraşul a pierdut 5 milioane de lei din fonduri europene prin programul de reabilitare termică. De asemenea, a continuat acesta, se vor mai pierde alte 5 milioane, dacă lucrările nu se vor termina până în iunie 2016.

sursa si foto:   http://www.dantanasa.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .