.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

voiculescu-620x400Ultimul raport al Departamentului de Stat privind situația drepturilor omului în România arată că trusturile media controlate de către Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță i-au atacat în mod repetat pe jurnaliștii care scriau despre afacerile lor sau despre Guvern.

„Corupţia guvernamentală a rămas o problemă larg răspândită”, se arată în raportul Departamentului de Stat privind situaţia respectării drepturilor omului.

Deşi legea prevede pedepse penale pentru faptele de corupţie comise de oficiali, Guvernul nu a implementat eficient această lege. În plus, oficiali, inclusiv judecători, au fost implicaţi uneori în practici corupte, se mai spune în documentul citat.

În plus, conflictele de interese, încălcarea standardelor de etică, lipsa corectitudinii într-o funcţie publică sunt probleme care persistă în toate cele trei puteri ale statului, iar corupţia este răspândită în sistemul de achiziţii publice, avertizează Departamentul de Stat.

Citește și: O bancă vine cu o propunere pentru clienţii cu credite în franci, la doar o zi după adoptarea legii dării în plată

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, unii observatori electorali susţin că partidul aflat atunci la guvernare ar fi folosit o portiţă în legislaţie pentru a creşte artificial numărul voturilor în unele localităţi izolate. Numărul limitat de secţii de votare din străinătate a fost o problemă majoră.

„Trusturile de presă deţinute de politicienii Dan Voiculescu şi Sebastian Ghiţă au atacat repetat jurnaliştii care au relatat pe tema afacerilor deţinute de ei, iar cei doi politicieni deţin posturi TV şi de radio unde erau organizate emisiuni cu participarea preponderentă a membrilor coaliţiei de guvernare”, mai spune sursa citată.

„În cursul anului trecut, politicieni și uneori și cetățeni i-au hărțuit sau insultat pe jurnaliști. Autoritățile au eșuat în a rezolva plângerile făcute de aceștia”, se arată în raport. Documentul amintește cum i-a acuzat Victor Ponta pe jurnaliștii de la România Liberă, Ziare.com, Gândul sau Hotnews că sunt agenți ai servciilor secrete, că sunt plătiți cu bani murdari sau că nu-și plătesc taxele. În plus, purtătorul de cuvânt al Executivului, Mirel Palada, i-a făcut „bastarzi” pe mai mulți jurnaliști.

Raportul menționează și faptul că accesul presei la lucrările comisiei de cod electoral a fost blocat.

Raportul invocă situația lui Silviu Sergiu, senior editor la EvZ, amenințat de către Mircea Badea pe pagina sa de Facebook. În aceeași situație s-a aflat Stelian Negrea, jurnalist de investigație.

 

sursa si foto:  http://www.jurnalistii.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .