.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În timp ce tu abia îți duci zilele de azi pe mâine și mănânci parizer cancerigen pentru a-ți plăti taxele sau ratele, în timp ce românii mor pe capete și cu zile în spitale prost dotate și fără medici, adevărate focare de infecție, iar copii tăi învață în școli insalubre, fără profesori, apă potabilă dar cu termopane, în timp ce tu lucrezi o viață de om pentru a-ți cumpăra o amărâtă de garsonieră, chiar dacă te înhami și la al doilea serviciu, România, stat dator pentru generații, donează peste 10 miliarde de dolari unui grup de interese. În tot acest timp, prin taxele tale, prin jerfa și sudoarea ta, tu îi susții pe cei care te condamnă la moarte cu zile și care ți-au vândut viitorul copiilor tăi! Te distrează chiar hăhăitul infect și retard al lor și le apreciezi costumele de mii de euro, care nu le pot ascunde jegul, cumpărate, de fapt, din banii tăi…

Afacerea Roșia Montană iti spune ceva? Vrei să vezi cu cât te fură pe tine, cetățean onest, mafioții de la putere care, între noi fie vorba, sunt aceiași de 23 de ani, prin susținerea acestui TUN?!
Click aici pentru A DA LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Gașca de politicieni MAFIOȚI care susține afacerea de la Roșia Montană îți ascunde un lucru esențial și anume cât pierde România, în fapt, cât pierzi tu. Banii pierduți ar putea să îți ușureze ție viața, să aducă un strop de normalitate în țara asta. În schimb, ei preferă sa îi doneze practic unui grup de interese…

Trădătorii națiunii susțin că avem resurse care trebuiesc folosite și că România nu are tehnologia necesară și nici banii pentru a porni de una singură exploatarea de la Roșia Montană. Bun…, atunci de ce nu mai așteptăm, sau de ce nu ne împrumutăm!? Am fi cu peste 90% mai câștigați? Cu siguranță, datorită profitabilității acestui proiect, băncile ar împrumuta statul.

Dar, pentru că au fost cumpărați, gașca ponta-băsescu o ține pe a ei. În plus au și tupeul grotesc de a prezenta, fără să ofere argumente sau date precise, acest proiect ca fiind profitabil țării! Desigur, specialiștii și-au spus opinia, care este total defavorabilă proiectului, doar că ei, nerezonând cu interesele policienilor ce și-au luat tainul, nu sunt băgați în semă de presa aservită partidelor politice, iar tu ești dezinformat permanent sau mult prea ocupat cu asigurarea propriei supraviețuiri pentru a-ți pune întrebări…
IATĂ CALCULUL – vezi cât pierde ROMÂNIA…

Matematica NU INȘEALĂ niciodată, IAR CONCLUZIILE LE VEȚI TRAGE SINGURI! Să facem un calcul extrem de simplu folosind datele pe care compania RMGC ni le pune la dispoziție (studiază și tu documentul AICI).

Ce este redevența? REDEVÉNȚĂ, redevențe, s. f. (Fin.) Datorie, obligație, rentă care se plătește periodic la date fixe și sub formă de cotă fixă. (accesează pagina )

România primește 6% redevență, așa au negociat băiețașii. Adică 6% din cantitățile de 300 de tone de aur și 1600 de tone de argint revin statului. Asta inseamnă că, din întrega cantitate estimată, primim 18 tone de aur și 96 de tone de argint. DOAR ATÂT!!!

NU OMITEȚI UN LUCRU – aurul este al nostru iar canadienii nu fac decât să aducă tehnica și să folosească forță de muncă românească, plătită românește, pentru a-l exploata. Cu toate acestea, ei vor rămâne cu 94% din cantitatea de aur și argint ce va fi extrasă, adică cu 1504 tone de argint și cu 284 tone de aur!!! CURAT TUN!!!

Nu aducem aici în discuție problema cianurilor care vor rămâne pe vecie acolo și pentru conservarea cărora statul român va cheltui sume astronomice.
CÂȚI BANI PIERDEM?!

AURUL

Dacă cei 6% pe care îi primim ca redevență valorează 591 milioane de USD atunci, folosind calcule simple, aflăm că:

– cele 284 de tone de aur, PARTEA așazișilor CANADIENI, valorază peste 9,2 miliarde de USD.

591.000.000:6 = 98.500.000 (am aflat cât valorează 1% ) 98.500.000 * 94 = 9.259.000.000 (puțin peste 9 miliarde USD)

ARGINTUL

Prețul argintului este mai redus, doar 20 de (dolari uncia), iar compania RMGC nu oferă date concrete asupra valori în USD a celor 6%. Cu toate acestea, valoarea argintului este de 1.028.826.430,55 USD. Vă invit să calculați voi cât valorează cele 96 de tone de argint primite drept redevență de țară, repet, asa au negociat sova, ponta, basescu, boc….

Întrebare: Ce țunami poate determina un grup de politicieni să susțină că proiectul este rentabil pentru țără, adică să TRĂDEZE INTERESELE ACESTUI STAT ȘI NEAM!? DE CE DONĂM ACEȘTI BANI!??????
LĂMURIRI

Pentru cei care consideră că o să câștigăm bani din cei 25% pe care România îi deține în acționariatul firmei, vă invit să stați calmi!!! RMGC preconizează că profitul din dividente este de 580 de milioane de USD…. Asta în cazul în care va exista profit. Cu siguranță, cu cateva firme căpușă deținute de politicieni sau de interpușii lor, profitul va fi adus la zero! Sunt atâtea cazuri în România.

CONCLUZIE: CINE CÂȘTIGĂ DIN ACEST TUN?!

Cum au putut negocia această mizerie!!! Care a fost prețul trădării!?

Iată ce spune ACADEMIA ROMÂNĂ
553159_521168627971003_588584501_n1
În practica internațională, mai ales la petrol, dar și la minerale – aur, nichel, metale rare, metale obișnuite – se folosește așa-numita metodă a împărțirii producției, acordul de împărțire a producției. Asta ar însemna că din aurul extras, în cazul de față, investitorul, cel care exploatează resursa, primește o parte din producție, care să acopere cheltuielile de investiție, cheltuielile de operare și un profit rezonabil, iar restul producției aparține proprietarului de fapt, statului. În cazul unor țări, această împărțire a producției înseamnă până la 80% din producție revenind statului proprietar. Deci, în cazul aurului, ar însemna ca din aurul extras, partea care ar reveni statului român să intre direct în vistieria națională, la Banca Națională. Banca și statul român nu trebuie să cumpere acest aur, îi aparține, iar din aurul pe care îl posedă, plătește celui care îl exploatează.

PS:

Aveţi în cămară 22 de saci cu făină, şi vi se spune că nu aveţi capacitatea (know-how-ul şi tehnologia) de a-i căra până în bucătărie. Vine cineva şi vi-i cară. Preţul transportului e… 17 saci. Şi nu numai atât. În timpul ‘operaţiunilor’, omul vă dărâmă cămara, vă murdăreşte ireversibil bucătăria, vă otrăveşte apa de la robinet şi aerul pe care îl respiraţi. Şi ca să vă explic de ce analogia nu e perfectă, iată: grâul se face în fiecare an, deci rezerva de făină poate fi reîmprospătată; aurul, nu.

 

sursa si foito: proiect romania

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .