.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

vladimir-putin2-wwAsociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID) consideră că ultima declaraţie a preşedintelui rus Vladimir Putin este o ameninţare directă la adresa României.

„O declaraţie fără precedent care confirmă toate analizele şi punctele de vedere ale AID din ultimii ani cu privire la interesul şi poziţia Rusiei faţă de România şi creşterea pericolului şi interesului Rusiei faţă de viaţă politică, socială, dar mai ales securitatea naţională a României. Această declaraţie reflectă toate acţiunile din ultimii ani la adresa României, iar AID avertizează asupra unui interes crescut de destabilizare a României şi deraiere a sa de la linia de politică externă euro-atlantică”, se precizează într-un comunicat de presă transmis duminică de AID.

Organizaţia nu exclude faptul că Rusia ar putea apela la influenţarea puterii politice sau la organizarea unor mişcări de stradă pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare de guvernare.

„Atragem din nou atenţia că atât România, cât şi Aliaţii săi trebuie să trateze cu maximă seriozitate astfel de declaraţii ameninţătoare la adresa securităţii naţionale a României, pe care Vladimir Putin nu încetează să le transmită, ignorând total explicaţiile date în repetate rânduri în ceea ce priveşte caracterul pur defensiv al sistemului de apărare antirachetă„, se mai precizează în comunicat.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat vineri, 27 mai,  România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse, deoarece găzduiesc elemente ale scutului antirachetă american pe care Moscova îl consideră o ameninţare, transmite Reuters.

Vladimir Putin a făcut vineri cele mai dure declaraţii la adresa scutul american, atrăgând atenţia că Moscova a afirmat în repetate rânduri că va lua măsuri de retorsiune, însă Washingtonul şi aliaţii săi au ignorat avertismentele.

„Dacă ieri în aceste zone din România oamenii pur şi simplu nu ştiau ce înseamnă să fii în raza de acţiune, de astăzi suntem forţaţi să luăm anumite măsuri pentru a ne asigura securitatea”, a declarat Vladimir Putin la Atena într-o conferinţă de presă, organizată în comun cu premierul grec, Alexis Tsipras.

„În aceeaşi situaţie se află şi Polonia”, a continuat preşedintele rus.

Vladimir Putin nu a specificat ce măsuri concrete va lua Rusia, însă a subliniat că nu va face primul pas şi doar va răspunde la acţiunile Washingtonului.

„Nu vom acţiona până când nu vom vedea rachete în zonele cu care ne învecinăm”, a mai spus preşedintele rus. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

sursa si foto:  http://www.financiarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .