.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ultimatumul-rusieiCriza în Ucraina

Actiunile Moscovei in peninsula au dus la cea mai mare criza in relatiile dintre Rusia si Occident, dupa al 2-lea razboi mondial.
Pozițiile oficiale de la Moscova și de la Kiev

Rusia a emis un ultimatum catre fortele ucrainene din Crimeea, de a parasi peninsula pana marti, la ora 5 dimineata, sau sa suporte o interventie militara in forta a Rusiei, a anuntat agentia rusa de stiri Interfax, citand o sursa din Ministerul Apararii de la Moscova.

Aleksandr Vitko, comandantul flotei ruse din Marea Neagra, a declarat:

“Daca nu se predau pana maine la ora 5 dimineata, va avea loc o adevarata furtuna asupra fortelor militare ucrainene din Crimeea”.

Un purtator de cuvant al Ministerului Apararii din Ucraina a declarat pentru CNN ca soldati rusi merg in bazele militare ucraineene din Crimeea si le cer sa se predea, amenintandu-ui cu o “reactie dura” daca nu se conformeaza.

Reprezentantul oficial al Ministerului Apararii din Rusia a numit informatia transmisa de Interfax “un nonsens total” si a spus ca niciun ultimatum militar nu a fost dat Ucrainei.
Raspunsul Kiev-ului

La Kiev, premierul Arseniy Yatsenyuk, care a acuzat Moscova de decalararea razboiului, a promis ca guvernul sau, de orientare pro-europeana, nu va ceda aceasta regiune:

“Nimeni nu va ceda Crimeea. Nu exista niciun temei pentru folosirea fortei impotriva civililor si a ucrainienilor, sau pentru sosirea unui contingent militar rus. Rusia nu a avut nicio justificare si nu va avea niciodata.”

Noul guvern de la Kiev a mobilizat fortele armate si a rechemat in baze rezervistii.

Statele Unite apreciaza ca presupusul ultimatum emis de armata rusa trupelor ucrainene ar fi “o escaladare periculoasa” a crizei, dar Rusia a negat ca ar exista vreun ultimatum, relateaza AFP, citata de Mediafax.

“Daca informatiile privind ultimatumul sunt reale, ar fi o escaladare periculoasa a situatiei“, a declarat Jennifer Psaki, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american.

Flota rusa de la Marea Neagra, stationata in Crimeea, nu a emis niciun ultimatum militarilor ucraineni, afirma un purtator de cuvant al institutiei, negand informatiile in acest sens aparute in presa, relateaza CNN, citat de Mediafax.

“Informatiile despre presupusul ultimatum sunt o mizerie“, a declarat purtatorul de cuvant al comandamentului Flotei ruse din Sevastopol.

Surse militare citate de Interfax-Ukraine si de BBC afirmau ca Flota rusa la Marea Neagra a dat ultimatum fortelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana marti la ora 5.00 (5.00, ora Romaniei), in caz contrar amenintand cu atacuri.

Potrivit presei, toate bazele militare ucrainene din regiunea prorusa Crimeea sunt inconjurate de militari rusi.

sursa si foto: http://stareanatiunii.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .