.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

 


Un adevarat greu de digerat (Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, 10:00)
Fost comisar [anonim]

Sunt fost comisar de Garda financiara cu o vechime de 12 ani. Si am plecat acum una an si jumatate in alta tara satul de mizeriile ce se intimpla in aceasta institutie.
Hai sa va spun cum stau lucrurile, toti sunt profesori dar nici unul nu spune ce a facut el cind a fost la putere. Toti lovesc in aceasta institutie si pe drept dar cind ajung la putere ce fac, se comporta la fel nu schimba nimic. Iti cer amenzi si cit mai multe dosare penale daca se poate cite 10 pe zi sa dea bine la presa dar nici unul nu iti cere sa analizezi daca ceea ce faci este corect si moral.
Ca exemplu faci unei persoane dosar penal ca nu a platit stopajul la sursa pentru ca nu a avut de unde deoarece statul nu a platit facturi de un an de zile, este corect dar oare este moral.
La finalul anului evaluare comisarilor se face pe o grila de evaluare in care pe primele doua locuri sunt numarul de amenzi si procentajul de incasare si atunci cine este vinovat ca acestia nu stiu altceva decit sa dea amenzi, au de ales ori amenzi ori pleci acasa.
Plata comisarilor se face ca a agentilor comerciali salar fix plus comision din amenzi. Salarul este mic si incearca sa il faca cit mai mic pentru a depinde de acest comision care se aproba de catre sefii pusi politic si fereasca Dumnezeu sa nu le asculti propunerile sau mai bine zis rugamintile ca patru ani traiesti cu 1000 ron pe luna.
Vina este si a mediului de afaceri care trebuia sa faca presiuni asupra Ministerului pentru a nu mai exista o astfel de salarizare, dar sa fim seriosi si mediului de afaceri ii convine, comisari cu salarii mici, o sansa mai mare de a cadea la o intelegere.
Din experienta pot sa spun ca 60% din firme fac evaziune intr-un mod sau altul, unii pentru a supravietuii altii, pentru a se imbogatii dar tuturor le convine o Garda Financiara prost platita si controlata politic, vorba aceea daca nu ma inteleg cu tine ajung la sef si e mai rau.
Mai sunt multe de spus dar m-am ingretosat deja de amintirile din Romania.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Acesta este un comentariu facut de un corespondent anonim la articolul Hotnews . Evident, nu ne asumam (fiindca nu este posibil) responsabilitatea pentru afirmatiile facute.


............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .