.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In afara de elvetianca Salome care a renuntat la Basel pentru a se stabili la marginea Clujului, un alt strain a gasit in Romania “tara tuturor posibilitatilor”. Este vorba de un fost politist american care se prezinta “Sam cel Roman”.

Sam aterizat pe Otopeni acum 11 ani. A umblat prin toată lumea până a ajuns în România, o țară despre care nu știa absolut nimic.

În America a fost politist și functionar public. Într-o zi și-a luat concediu și a venit în vizită în România, dupa care s-a mutat definitiv la Cluj. A devenit cunoscut datorită a două cărți, cea de-a doua lansată recent, intitulata ”Balada supraviețuitorului”.

Impartita pe capitole, din care unul este destinat tuicii, cartea povestește pățaniile lui Sam în România. Destupat la minte, el a învățat destul de bine si repede limba română și spune că nu s-ar mai da plecat de aici pentru nimic în lume. “A fost un drum lung să ajung aici. Dar pentru mine e o viata frumoasa in Romania”, a spus Sam, la lansarea cărții. Pasionat de Stefan cel Mare dar si de bucataria traditionala romaneasca, americanul gateste acum ardeleneste. Din meniul lui nu lipsesc branza, ceapa verde si smantana si nu vrea sa mai auda de fast food.

Si-a facut o multime de prieteni si tine cu CFR Cluj, la ale carei meciuri merge.

“Sa aveti speranta in viitor!”

Pentru a-si arata recunostinta fara de tara de adoptie, Sam vorbeste neincetat frumos despre Romania.

“Eu zic sa aveti speranta in viitor, ca va fi mai bine. Am vrut sa citeasca lumea povesti frumoase despre Romania, nu doar despre ciobanul ucis din Miorita. Pe mine, daca incearca cineva sa ma ucida, scot pistolul si ii fac eu probleme! Cand m-am mutata aici nu am stiut daca mai stau…A fost un drum foarte lung sa ajung aici. Pentru mine merita, e o tara foarte frumoasa, mai ales ca am stat si in Italia si in Spania. Toata lumea ma intreaba De ce in Romania? Ma si enerveaza! Aici e o tara frumoasa, cu oameni amabili, primitori, am fost tratat bine si la Craiova si la Botosani, peste tot. De ce nu Romania, intreb eu? La voi totul e bine – aveti familii langa voi, nu ca mine, aveti mancare sanatoasa, apa curata si tuica, bineinteles! Am scris un capitol special despre tuica! Cand cineva mi-a dat o cana de tuica prima data, a fost pentru mine ca si cum a izbucnit al treilea razboi mondial!”, a spus Sam.

sursa si foto: Cancan

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .