.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

13536013_10153778331653528_1547870604_nUn barbat de 256 de ani rupe tacerea inainte de moarte si dezvaluie SECRETUL longevitatii sale lumii intregi!

Potrivit unui articol din anul 1930 ce a aparut in Revista Time, Wu Chung-chieh, un profesor de la Universitatea Chengdu, a descoperit arhiva Guvernului Imperial Chinez din anul 1827 de unde a aflat despre Li Ching-Yuen. Acesta era felicitat pentru longevitatea sa cu ocazia implinirii varstei de 150 de ani, iar in alte cateva documente ce datau din anul 1877, Li Ching-Yuen era sarbatorit pentru uimitoarea varsta de 200 ani!
In anul 1928, un corespondent de la New York Times scria despre faptul ca multi dintre batranii din cartierul lui Li isi aminteau de vremea in care erau copii, iar Li era deja un om batran.

Li Ching-Yuen si-a inceput stilul de viata ierbivor inca de la varsta de 10 ani, lucru care explica vasta sa cunostinta despre plantele chinezesti si despre plantele din zonele inconjuratoare. Practic Li Ching-Yuen a supravietuit cu o dieta bazata numai pe plante medicinale care includea lingzhi, goji, ginseng salbatic, he shou wu, gotu kola si multe altele. In anul 1749, la varsta de 71 de ani, oarescum tanar pentru durata vietii sale, Li Ching-Yuen s-a inrolat in Armata Chineza pentru a preda artele martiale, ceea ce ne arata ca era un maestru si un campion al aptitudinilor fizice. Li are o reputatie extrem de buna in China si este foarte respectat. Se zvoneste ca s-ar fi casatorit de 23 de ori si ca a fost tatal a 200 de copii.
Secretul lui Li Ching-Yuen pentru lunga sa viata:
Un om foarte intelept a fost intrebat odata de un lord al razboiului care este secretul longevitatii sale si inteleptul a raspuns:
„Pastreaza-ti mereu inima linistita, stai precum o broasca testoasa, mergi sprinten ca un porumbel si dormi ca un caine”
Dupa cum se poate observa, Li Ching-Yuen a pus foarte mult accentul pe pacea interioara, calmul si linistea launtrice, echilibrul mental si atentia prezenta. In plus, tehnicile sale de respiratie au fost cheia catre viata sa longeviva. Evident, un rol esential l-a avut si stilul de viata ierbivor.
Este aceasta poveste una adevarata?
Este o intrebare la care nu putem oferi un raspuns cert pentru ca, din pacate, nu am putut fi martorii desfasurarii acestor evenimente de-a dreptul uluitoare. Dar oare lucrul acesta ne transmite automat ca povestea minunata a lui Li nu este una reala?
In primul rand exista dovada arhivelor guvernului despre care s-a mentionat in articolul din revista TIME, asadar stim cu siguranta ca a existat un om numit Li Ching-Yuen care a avut 150 de ani gratie stilului sau de viata extrem de sanatos. In al doilea rand, in prezent, traim intr-o lume in care stresul se regaseste in fiecare activitate pe care o facem, avem o dieta si obiceiuri culinare oribile si deloc sanatoase, suntem complet expusi radiatiilor, chimicalelor si poluarii, iar durata medie de viata este de maxim 70-85 de ani.
Li Ching-Yuen a dus o viata total diferita de a noastra. El a fost adeptul fidel al unui stil de viata sanatos caracterizat printr-o dieta alimentara bazata numai pe plante alese, a practicat diferite tehnici de respiratie si meditatie cum ar fi yoga si a avut un ciclu de somn extrem de sanatos.

sursa si foto:  http://www.andreilaslau.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .