.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

aviara-virusCepuri de aviară trimise în Italia prin poştă. Acorduri între oameni de ştiinţă şi companii. Ancheta secretă a Nas şi a procurorilor din Roma ipotizează un adevărat trafic ilegal. În registrul cercetaţilor şi o excelenţă: Ilaria Capua, virolog de faimă şi deputat, dar respinge acuzaţiile.

Virusul aviarei expediat în Italia de afară în plicuri anonime, fără nicio autorizaţie şi violând toate normele de siguranţă, pentru producţia de vaccinuri. Cu riscul de a difuza epidemia. „L’Espresso” de astăzi 4 Aprilie face o revelaţie în legătură cu ancheta şoc a carabinierilor nucleului Nas şi a procurorilor din Roma asupra unui trafic internaţional de virusuri.

Cu un suspect, pus negru pe alb de anchetatori: există un business al epidemiilor care urmăreşte o cinică strategie comercială. Pericolul amplificat al difuzării şi riscurile pentru om, împingând autorităţile sanitare să adopte măsuri de urgenţă, se transformă în afaceri de sute de milioane de euro pentru industrie. Într-un caz, anchetatorii ipotizează că difuzarea gripei în rândul puilor din Nordul Italiei a fost rezultatul direct al activităţilor ilegale ale anumitor manageri. Ancheta reconstruieşte culisele exploatării semnalului de alarmă pentru gripă în această ţară, care în 2005 împinsese guvernul Berlusconi să achiziţioneze medicamente de 50 de milioane de euro, rămaşi nefolosiţi. Si România, în anul 2006, a împrumutat 35 de milioane de dolari pentru prevenirea extinderii gripei aviare. Medicamentul stocat a fost faimosul Tamiflu (despre care o să relatez într-un alt articol).
Ancheta a fost deschisă de investigatorii americani care au obţinut mărturia lui Paolo Candoli, manager al filialei italiane a Merial, despre cepuri patogene de aviară trimise ilegal acasă la el în Italia pentru a fi apoi vândute companiilor americane. În 2005 laHomeland Security Usa s-a transmis un document al carabinierilor de la Nas, care erau deja ocupaţi în Bologna cu o oranizaţie criminală dedicatătraficului de virusuri şi producţiei clandestine de vaccinuri.

Noua anchetă a s-a extins, urmărind interceptările puse la dispoziţie de către magistraţii din Roma. Candoli ştie să se mişte în capitala italiană: sponsorizează congrese medicale organizate de profesori universitari, dăruieşte călătorii şi distribuie consultanţe bine plătite şi asta îi permite să aibă „benzi preferenţiale” către Ministerul Sănătăţii pentru obţinerea autorizaţiilor, reuşeşte să schimbe părerea comisiei de consultanţă asupra medicamentului veterinar pentru a pune în comerţ produse de la Merial.

Printre informaţiile date de acesta se găseşte numele unui virolog de faima mondială, actualmente deputat şi vice preşedinte al Comisiei Culturale la Camera Deputaţilor, Ilaria Capua. Până la alegerile de la Cameră, era responsabil al Departamentului de ştiinţe biomedicale comparate ale Institutului Zooprofilactic experimental (Izs) al Veneţiei, cu sediul în Padova. Rezultatul cercetărilor celor de la Nas a dus procurorul Giancarlo Capaldo la concluzia că poate fi vorba de infracţiuni extrem de grave. Capua şi alţi funcţionari ai Izs au fost înscrişi în registrul cercetaţilor pentru asociere în infrancţiune penală finalizată la corupţie, abuz în serviciu şi trafic ilegal de virusuri. Aceeaşi contestaţie şi pentru 3 manageri de la Merial. Chiar şi soţul Ilariei Capua, ex manager de la Fort Dodge Animal, activă în producţia veterinară, e cercetat împreună cu alte 38 de persoane.

În anchetă sunt incluse 3 excelenţe ale Izs din Padova; funcţionari şi directori ai ministerului Sănătăţii; câţiva componenţi ai comisiei de consultanţă asupra medicamentului veterinar; implicată şi Rita Pasquarelli, director general al Uniunii Naţionale Avicole. Şi deşi faptele sunt de acum 7 ani, cei cercetaţi încă ocupă aceleaşi funcţii.

Câţiva dintre manageri se mândresc cu metodele folosite pentru atransfera virusurile în mod clandestin în toată lumea: ex. din Franţa în Brazilia, ascunzându-le în pachete anonime sau printre hainele din valize. „Am făcut lucruri turceşti”, spun ei. După părerile anchetatorilor de la Nas, şi Capua şi Institutul Zooprofilactic sunt implicate în traficul ilegal: cercetătoarea ar fi fost plătită pentru a furniza agenţii patogeni.

Într-o conversaţie înregistrată aceeaşi Capua este explicită, susţinând cum a cedat cepuri virale în favoarea veterinarului american. Această, însă, neagă orice acuzaţie atunci când este întrebată declarând că este „angajata unei instituţii publice şi nu vinde nimic personal„, uitând că acest fenomen şi-a câştigat definiţia de corupţie.

Mi-e teamă să mă întreb ce s-a întâmplat în România în perioada temutei aviare, dar mă voi strădui să aflu! SUS INIMILE!

sursa si foto:  http://art31.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .