.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

129667În ciuda faptului că a fost amendat de două ori și există deja o sentință definitivă, primarul UDMR din comuna Mădăraș refuză în continuare să dea jos drapelul Ungariei arborat permanent pe sediul primăriei.

Primarul UDMR din Mădăraș, Bíró László, a fost amendat în 2013 cu 2.500 de lei, respectiv 9.000 de lei, de prefectul județului Harghita pentru faptul că a arborat drapelul Ungariei pe sediul Primăriei Mădăraș. Biro a contestat cele două amenzi însă a pierdut definitiv ambele procese (detalii aici).

În plus, Biro a pierdut definitiv un al treilea proces prin care a fost obligat să îndepărteze de pe sediul primăriei toate drapelele arborate, cu excepția drapelului României și al UE (detaliiaici).

Deși a fost amendat de două ori și există deja o sentință definitivă care îl obligă să de jos drapelul Ungariei și steagul secuiesc de pe primărie, Biro refuză în continuare să facă acest lucru, fiind în acest moment autorul unei fapte penale prin refuzul de a executa o sentință definitivă.

Prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei ezită să sesizeze instanța pentru a solicita amendarea lui Biro pentru refuzul de a pune în executare o sentință definitivă.

Acest caz este singurul din județul Harghita în care prefectul Jean-Adrian Andrei a acționat legal împotriva arborării steagului secuiesc și a drapelului Ungariei, în ciuda faptului că mai există zeci de astfel de cazuri în acest județ.

sursa si foto:  http://www.dantanasa.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .