.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Parallel_runningCe ar trebui să facă viitorul prim-ministru sau mai bine zis ce aș face eu, o părere personală.
Nu am niciun gând,nu vreau niciun post, să nu se interpreteze aiurea. Eu și generația mea am făcut prea multe greșeli, suntem definitiv compromiși. Nu am făcut afaceri cu statul, nu am participat la licitații, dar am gestionat banii corupților, deci am o vină morală enormă.

1. Înainte de toate, lumea vrea transparență, deci pentru asta e nevoie de o măsură extremă. Premierul trebuie să-și înregistreze toate convorbirile, telefonice sau nu, și să le dea la sfârșitul lunii presei. Pare o prostie, dar va fi singurul lucru care îi va da credibilitate, oricine ar fi el. Vor fi momente grele.

2. E nevoie urgentă de o lege care să confiște toată averea corupților, până la rudele de gradul 1. Eu aș prefera să dea toți banii, ăia pe care îi mai au, au și cheltuit mult, și apoi să plece. Corupții fără bani în afara țării sunt mai puțin periculoși decât corupții în pușcărie, oricum ar ieși după câteva luni.

3. Aș menține alianțele actuale UE și NATO, dar aș decreta că România nu vrea în euro. Aș schimba guvernatorul BNR imediat și aș face concurs pentru ceilalți membri ai CA de la BNR. Sunt tineri foarte buni care pot fi aduși de afară. Vreți numele noului guvernator: Florin Citu

4. Aș plăti FMI-ul integral și m-aș împrumuta printr-o emisiune în lei de 44 mld, cu posibilitatea ca și privații să cumpere la emisiunea primară, nu doar băncile.Totul transparent pe bursa. Dobinda 5%.

5. Aș învesti enorm în educație înainte de orice; un popor ignorant va avea mereu un guvern de ignoranți.

6. Nu aș promite măriri de salarii și aș reduce drastic administrația și birocrația. E nevoie de lacrimi și muncă la început, nu trebuie promis nimic, pentru că nimic nu se poate da mâine, doar speranță și transparență se pot da.

7. Toți șefii de agenții guvernamentale și toți șefii instituțiilor să fie aleși prin concurs și să se facă un sondaj pe Internet ca să se vadă dacă au susținere.

8. Niciun politician care a fost în ultimii 25 de ani în parlament sau care a fost președinte de consiliu județean sau șef prin partide în teritoriu să nu mai poată candida cel puțin la viitoarele alegeri (4 ani de pauză nu le strică, poate chiar mai mult).

9. Reduc TVA-ul la 9%, pun taxa pe profit la 25% și pun taxa pe salarii la 11%. Va fi un șoc, dar se vor strânge mulți bani. Orice evaziune fiscală ce trece de 5000 de euro se va pedepsi cu 20 de ani de închisoare, ca în America. Reducerea impozitării muncii va face să crească consumul.

10. Dupa educație, aș băga banii în agricultură și infrastructură. Totul cu licitații pe Internet transparente și cu pedepse grave în bani pentru cine nu respectă calitatea și termene de livrare.

11. Aș face un sistem de vot pe Internet și prin corespondență, astfel încât să putem face referendumuri pentru aproape orice. Referendumurile să se aplice în maximum 30 de zile.

12. Aș impozita toate câștigurile bisericii.

13. Toți membrii guvernului ar trebui să aibă studii serioase și o anumită pricepere, demonstrată deja. Esențial e să vorbească și să scrie perfect în limba română.

14. Aș aduna toți intelectualii și i-aș consulta. Toți oamenii de afaceri români vor fi consultați direct la orice mișcare economică.

15. Aș face oferte creierelor din diaspora și le-aș folosi primordial pentru că au o mentalitate schimbată, mult mai bună decât a celor de acasă (au trecut prin multe).

16. Parlament unicameral de 200 de oameni. Alegeri uninominale în două tururi, oricine se poate înscrie cu doar 10.000 de semnături, dar toate semnăturile verificate electronic. Așa, nu e nevoie de partide, ci doar de grupuri cu o ideologie sau cu idei comune.

17. Adunare Constituantă pentru a schimba Constituția și a face o republică prezidențială, după modelul francez. Acum completați voi, la urma urmei e viitorul vostru, al tinerilor, eu sunt o persoană compromisă și expirată. Ce am scris mai sus e din experiența mea de viață. E doar un program de pornire, modificați-l și dați share daca veți crede că e bun de ceva.

P.S. Nu voi răspunde la comentarii, le voi centraliza și voi modifica programul după 24 de ore.

sursa si foto:  http://mareaspovedanie.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .