.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un român stabilit de opt ani în Marea Britanie va purta flacăra olimpică în centrul oraşului Leeds, pe o distanţă de trei sute de mile, informează un comunicat al Ambasadei României în Regatul Unit, remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

“Dan Alexandru Dumitru, un român stabilit de opt ani în Marea Britanie, a fost selecţionat de Lloyds Bank, cel de-al treilea sponsor şi partener oficial al Jocurilor Olimpice, să poarte Flacăra Olimpică în centrul oraşului Leeds la 25 iunie 2012, orele 07.30, pe o distanţă de 300 mile”, precizează comunicatul ambasadei, transmite MEDIAFAX .

Nominalizarea a fost făcută de membrii Parohiei Ortodoxe “Sf Macarie cel Mare” din Leeds, pentru “întreaga activitate de voluntariat pe care a desfăşurat-o în ultimii cinci ani prin participare la diverse competiţii sportive în scopuri caritabile”.

“Românii din Marea Britanie au şansa de a scrie istorie odată cu Jocurile Olimpice şi în acest fel lăsăm un exemplu generaţiilor de români care ne vor urma pe aceste meleaguri. Ca orice eveniment sportiv, Olimpiada vine şi pleacă, dar cred că este important ce rămâne în urma ei. Iar pentru noi, românii, este important să lase în urmă un gram de curaj. Curajul de a spune că sunt român în Marea Britanie”, a declarat Dumitru, conform comunicatului.

Triplul campion olimpic la iahting, Ben Ainslie a dat start, sâmbătă, periplului din Marea Britanie al torţei olimpice, care se va încheia la Londra, în data de 27 iulie, când va începe competiţia internaţională, informează AFP.

Ainslie a preluat torţa la ora locală 07.15, în localitatea din extremitatea sud-vestică a Marii Britanii, în prezenţa a sute de spectatori, el alergând o porţiune şi apoi înmânând-o sportivei Anastassia Swallow (surfing).

Sursa si foto: Stiri.rol.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .