.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dublul limbaj folosit de reprezentanţii actualei puteri se vede şi mai limpede după publicarea Raportului MCV întocmit de experţii Comisiei Europene.

Preşedintele interimar Crin Antonescu declara marţi, înaintea publicării raportului, la Radio România Actualităţi: “România nu este în situaţia de a i se testa şi verifica angajamentul faţă de valorile democratice. Nu suntem cobai, fundamentele democraţiei în România sunt consacrate demult.” O zi mai tîrziu, mai exact miercuri seara, într-o intervenţie publică, acelaşi Crin Antonescu declara că Raportul MCV “este în deplină concordanţă cu ceea ce credem noi aici, în România” şi că “ceea ce e un lucru îmbucurător pentru noi toţi e că se reintră pe calea normalităţii în ceea ce priveşte o comunicare normală cu Comisia Europeană.”

Această schimbare de macaz este halucinantă pentru cineva care ocupă, fie şi temporar, funcţia de şef al statului. Sîntem obişnuiţi cu populismul, agresivitatea şi autosuficienţa limbajului lui Crin Antonescu. Dar cum putem să credem că cel mai dur raport pe Justiţie prezentat la Bruxelles, cu efecte nebănuite în acest moment pentru România, “este în deplină concordanţă cu ceea ce credem noi, aici”, aşa cum s-a exprimat preşedintele interimar? Crede cetăţeanul de rînd că, în urma abuzurilor de neimaginat pe care USL le-a făcut de cînd a venit la guvernare, România riscă să fie izolată de Uniunea Europeană? Evident că nu, pentru că nu e informat. Şi pentru că unora pur şi simplu nu le pasă.

În aceeaşi manieră a limbajului dublu, explicit prin ascunderea adevărului, premierul Victor Ponta a apreciat Raportul MCV ca fiind unul “echilibrat”. În aceeaşi zi însă, el a acuzat procurorii DNA de practici staliniste. Declaraţia a fost făcută în contextul în care managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a fost chemat la audieri pentru că

l-ar fi favorizat pe fostul prim ministru condamnat Adrian Năstase, după tentativa de sinucidere a acestuia. Raportul medicilor de la Institutul de Medicină Legală arată că rănile lui Adrian Năstase au fost superficiale şi nu necesitau internarea de urgenţă într-un spital civil.

Despre audierea directorului Spitalului Floreasca, Victor Ponta a declarat în şedinţa de guvern de miercuri: “Îmi aduc aminte de procesul medicilor din 1952 de pe vremea lui Stalin. Vă rog, domnule ministru al sănătăţii, să transmiteţi medicilor excepţionali chemaţi la DNA respectul meu pentru munca lor. Vă rog să transmiteţi regretul meu pentru că sunt anchetaţi din cauză că sunt medici.”

Avem, iată, de-a face cu acelaşi dublu limbaj: una transmite Victor Ponta la Bruxelles, în scrisoarea trimisă preşedintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, altul este discursul de la Bucureşti, în care şeful guvernului incriminează activitatea procurorilor de la DNA. Mesajul este, desigur, unul populist, dar şi de intimidare, adică cum îşi permit procurorii anticorupţie să cheme la audieri nişte “medici excepţionali”.

Sursa si foto: Deutsche Welle

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .