.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Nu e loc de scuze din partea Ungariei pentru România – este mesajul şocant venit de la Budapesta. Premierul ungar nu se va delimita de jignirile aduse României de preşedintele Parlamentului în timpul scandalului funeraliilor poetului maghiar Iojef Nyro.

“Când preşedintele Parlamentului maghiar vine în România şi jigneşte Guvernul României şi pe reprezentanţii României, cred că domnul Orban are obligaţia să se delimiteze şi, da, să ceară scuze în numele Ungariei. ”

De la Budapesta, scuzele nu au venit. A venit, în schimb, o replică dură din partea noului secretar de stat pentru relaţii internaţionale al Guvernului ungar.

“Actele de reverenţă sunt ireconciliabile cu stigmatizarea politică, iar Guvernul ungar nu intenţionează să comunice cu Guvernul român în această privinţă” a declarat Peter Szijjarto, secretar de Stat pentru Relaţii Internaţionale al Guvernului de la Budapesta.

Nici scrisoarea transmisă de Parlamentul român Legislativului de la Budapesta, prin care liderul parlamentar ungar, Lazslo Kover, era rugat să nu viziteze România în perioada electorală, nu pare că va fi prea luată în seamă. “Oficialii ungari iau propriile decizii”, a spus noul secretar de stat.

Premierul român cunoaşte felul în care funcţionează democraţia, conform căreia Parlamentul şi conducerea Parlamentului sunt suverane.

În scrisoarea adresată lui Kover de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi de preşedintele Senatului, Vasile Blaga, se arată că ar fi utilă amânarea vizitei acestuia în România, prevăzută mâine, pentru a nu influenţa campania electorală. Laszlo Kover susţine deschis una dintre formaţiunile politice maghiare din România.

Sursa si foto: Antena3

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .