.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostri si cu acceptul nostru. Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate, ci cu asa-zisii “politicieni” corupti. Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerita.

Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?
Uniunea Europeana este un proiect conceput înca de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în asa fel încât sa “scape” de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

În anii 1980 Consiliul European a pus în circulatie un afis interesant, înfatisând Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batrân). O macara în jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul “Mai multe limbi, o singura voce”, completeaza imaginea.

Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si în el se gaseste acum Parlamentul European. Cladirea a fost inaugurata în 1999. Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagân adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus. Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se înfrupte din nurii printesei feniciene Europa. Ca sa îi intre în gratii, el s-a transformat într-un taur de o frumusete rapitoare si a îngenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apa, a înotat pâna în insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa.

Cine nu-si cunoaste istoria, risca sa o repete
Pentru cei avizati, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei si nasterea moderna a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seductia si violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa printesa feniciana Europa. Astazi, aceleasi metode – secretomania, dirijismul dim umbra si violul constiintelor – sunt utilizate de “arhitectii” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent si a-l face sa cada în bratele celui care va fi echivalentul contemporan al tatalui pagân al zeilor antici.

Semnificatia statuii este urmatoarea:
– populatia vede o Europa frumoasa si mândra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
– de fapt taurul îl reprezinta pe ZEUS (masonii) care prin minciuna si înselatorie pun mâna pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat în comunitate).

UE, cel mai “grandios” si mai “democratic” proiect din istoria moderna a omenirii, asa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbra, edificiul european.

Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decât marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar în fata sediului Consiliului European, în care Europa este înfatisata calarind taurul zeiesc.

Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa în circulatie în Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinând în mâna un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.

Europa nu a putut fi cucerita prin razboi, dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare. Enorma presiune financiara la care este supusa România în momentul de fata nu are alt scop decât cucerirea ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de învatamânt si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit.

Traian Basescu stia acest lucru în momentul când România semna acordul cu FMI. În mai 2010, referindu-se la programul FMI, Basescu declara: “Acest program ne mentine suveranitatea. Tarile care sunt în mare dificultate financiara cedeaza mare parte din suveranitate.” În iulie 2010 “Angela Merkel propune ca tarile-membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea.” Deci întâi ne îndatoreaza prin acordul cu FMI, fluturând ideea ca luam împrumut ca sa putem plati pensiile si apoi ne preiau suveranitatea si tara va fi practic condusa de “investitorii care vor cumpara obligatiunile statului respectiv”.

Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene: “Uniunea Europeana se îndreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”

Sistemul este atât de bine conceput încât s-a gândit si la cei saraci, la cei care vor sa se refugieze în paduri, sa evadeze si sa fuga de controlul total. Astfel legea 171/2010: prevede ca nu doar copacii sunt ai statului în paduri, ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, pestele din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestier, rasina etc., iar recoltarea lor constituie contraventie si se pedepseste. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata în Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).

– Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfiintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata).
– Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei.
– La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri.
– Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cât mai usor catre cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul sa fie cât mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, învatamânt, sanatate etc.

Toti conducatorii pe care i-am avut de la asa-zisa Revolutie încoace ne-au tradat si ne-au vândut.
Argumente referitoare la cele prezentate mai sus încep sa vina din ce în ce mai multe si într-un ritm accelerat, ceea ce înseamna ca am intrat deja în zona periculoasa în care destinele noastre, ale fiecaruia, vor fi pentru un timp în mâna celor care fac aceste jocuri si noi nu avem cum interveni. Trecerea aceasta fortata prin tumultul istoric pe care îl traim se va lasa si cu victime colaterale, asa ca cine rezista si scapa e bine, iar cine nu… asta e…

Lupta împotriva populatiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical. Scopul final este reducerea populatiei globului sau înrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogati care vor conduce lumea si restul populatiei vor fi saraci si supusi) si instaurarea Noii Ordini Mondiale în care un Guvern Mondial unic va conduce si controla toata planeta.

În mod normal, informatiile probate si argumentate, prezentate mai sus, precum si o multime de alte informatii de acest tip, ar trebui sa reprezinte stiri de prima mâna pentru mass-media. Si totusi televiziunile si presa în general nu sufla o vorba despre aceste lucruri. Nici macar sa fie prezentate ca fapt divers sau curiozitati. Nu v-ati întrebat de ce? Populatia este masiv dezinformata prin mass-media. Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor.

Întemeierea Uniunii Europene prin frauda
Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o frauda grosolana, fiind una dintre cele mai mari operatiuni de manipulare colectiva din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urma cu o jumatate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompa de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusa în scena în capitala Italiei. Dezvaluirile socante facute de unul dintre protagonistii ceremoniei desfasurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce vad în proiectul constructiei europene materializarea unei utopii pentru subiectii expusi consecintelor acesteia.

Existenta atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero si pâna în prezent de fraude, conspirationism si eludarea regulilor democratice naste în mod legitim urmatoarea întrebare: ce forte se afla la cârma proiectului UE si ce scopuri sunt urmarite?

Un posibil raspuns la aceasta întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit caruia, pentru a întelege ce se întâmpla în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societati secrete”, aparuta la editura Planeta, 2005, Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene.

Spre exemplu, istoricul spaniol afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost presedinte al Frantei în perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional – n.a.), ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva în lumea comunicatiilor si în special în educatie, justitie si fortele armate.”

Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si în marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocutiune rostita în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, în ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale (organizatie privata care grupeaza aproximativ 300-350 dintre cei mai influenti lideri politici si economici ai planetei), formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI si Banca Mondiala.

Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Maastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat. Cum de stia Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în urmatorii 15 ani? Si, surpriza-surpriza, cum de a devenit autorul constitutiei europene în 2002-2003? Iata o întrebare foarte buna. Miroase a conspiratie, nu-i asa?”

În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justitiei, Libertatii si Securitatii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator.

În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta în cadrul audierilor cum ca homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a amenintat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea ca toate controversele vor fi date repede uitarii.

Înainte însa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. În momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul crestin-democrat a afirmat: ”Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu îl întrebe daca este francmason. Daca vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiasi injustitii care mi s-a facut si mie”.

Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfasurate la Milano, Buttiglione a spus ca principiul dupa care functioneaza institutiile europene este “Afara cu crestinii, înauntru cu francmasonii”. Declaratiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media oficiale, desi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adica a acelor realitati pe care toata lumea le cunoaste, dar aproape nimeni nu vorbeste în public despre ele.

Cu alte cuvinte, marea “taina” a procesului de constructie a Europei Unificate este paternitatea sa masonica, recunoscuta cu mândrie chiar de arhitectii din umbra ai edificiului UE. În schimb, la nivelul maselor, carora li se inculca versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea putine despre faptul ca proiectul Europei unite dateaza înca de la mijlocul secolului XIX.   Sursa: piatza.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .