.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Regizorul Calin Peter Netzer si actorii din filmul ”Pozitia Copilului”, premiati la cea de-a 63-a editie a Festivalului de Film de la Berlin cu trofeul ”Ursul de Aur”, au revenit duminica la pranz la Bucuresti. Regizorul Calin Netzer a marturisit ca avea sperante ca filmul va fi bine primit la festival, dar castigarea celui mai important trofeu a fost neasteptata. ”A fost extrem de bine. Filmul a fost bine primit si de presa si de critici si de spectatori. (…) Speram, dar de la speranta pana la realizare e un drum lung si asa ca am fost surprinsi. A fost coplesitor”, a spus regizorul, aratand ca premiul castigat la Berlin este unul dintre cele mai importante pentru cinematografia romaneasca alaturi de trofeul Palme d’Or obtinut de Cristian Mungiu in 2007 cu filmul ”4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, potrivit Agerpres.

Producatorul filmului, Ada Solomon, a subliniat ca Ursul de Aur este si al Luminitei Gheorghiu si a precizat ca regulamentul competitiei prevede ca pelicula care obtine trofeul festivalului nu poate lua inca un premiu: ”E scris si nu se poate trece peste asta. Ursul de Aur este al Luminitei Gheorghiu. Rolul pe care il face Luminita Gheorghiu este cred aproape fara egal in cinematografia romaneasca”, a explicat Ada Solomon cu referire la comentariile legate de faptul ca protagonista peliculei Pozitia Copilului nu a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna actrita.

Ada Solomon a tinut sa sublinieze ca filmul este cel mai bun brand de tara pe care Romania il are in prezent: ”Filmul in sine este un ambasador extraordinar pentru ca, cred ca cinematografia este cel mai bun brand de tara pe care il avem in acest moment si ca pentru ea se cheltuiesc mult mai putine milioane decat se cheltuiesc pentru diversele campanii legate de brandul de tara”, a adaugat aceasta.

”Pozitia copilului” va avea premiera de gala in Romania pe 7 martie, filmul urmand sa ruleze in cinematografe incepand din 8 martie.

”Premiera de gala va avea loc pe 7 martie. Filmul va intra in cinematografe din 8 martie. Si daca e ceva ce ne aduce intr-adevar bucuria maxima, e ca prin ceea ce faceti dvs, prin acest premiu, speram ca lumea va auzi de acest film si va veni sa il vada in cinematografe. E poate cea mai mare implinire pentru orice cineast sa isi vada salile de cinema pline la el acasa”, a incheiat Ada Solomon.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .