.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cum partidele nu s-au grabit sa stabileasca un set de criterii de integritate, iar USL si-a anuntat deja candidatii la alegerile locale, am reluat si am imbunatatit criteriile dupa care ARC a facut monitorizarea anii trecuti. Acestea sunt: • condamnări de drept penal (sau trimiteri în judecată) • colaborare cu fosta Securitate • traseism politic • ieşiri publice cu caracter discriminativ • profit material dovedit din abuz de autoritate • neconcordante in declaratiile de avere de-a lungul mandatelor • promisiuni neonorate (cele importante, cu care au facut cariera in campanie) • contracte de licitatii acordate prietenilor • legaturi cu firme prietene. Cum primii candidati anuntati au fost cei ai USL, va prezentam rezultatul verificarilor facute potrivit criteriilor de mai sus. I-am mentionat inclusiv pe cei al caror traseu cu justitia s-a incheiat, pentru ca opinia publica sa-si formuleze un punct de vedere documentat. Pe masura ce se vor anunta si alti candidati, vom continua demersul. La judetele nementionate, nu am gasit nimic concludent. Daca sunt elemente concrete despre care noi nu am aflat si care ar putea pune sub semnul indoielii o candidatura sau alta, va rugam sa completati.

Alba
Deputat de Alba din partea PNL, Teodor Atanasiu vrea să cîștige Consiliul Județean. Cariera sa profesională a fost influențată pozitiv de intrarea în PNL, în anul 1990, partid căruia i-a rămas fidel pînă în prezent. În 2004, Atanasiu a fost ales președinte al CJ, funcție pe care a ocupat-o  doar cîteva luni, pînă cînd a fost numit Ministru al Apărării Naționale. Din această poziție, Atanasiu se face cunoscut printr-o serie de gafe, între care amintim anunțul privind retragerea trupelor române din Irak.  În 2006, președintele Traian Băsescu l-a suspendat din funcție, Atanasiu fiind urmărit penal în urma plîngerilor formulate de consilierul prezidențial Adriana Săftoiu și de deputatul PSD Eugen Bejinariu. În ambele cazuri, liberalul Atanasiu a primit NUP. După acest episod, premierul de atunci Călin Popescu Tăriceanu îl răsplătește cu șefia  Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului, poziție pe care o ocupă doi ani de zile, pînă în anul 2008. Cunoscut ca apropiat al lui Dinu Patriciu, Atanasiu a fost administrator la una din firmele omului de afaceri.  În ceea ce privește averea dobîndită, presa scria în 2006 despre modul ciudat în care i-au crescut sumele din conturile bancare declarate la acel moment. Teodor Atanasiu si soția sa, Laura Atanasiu, sunt asociați în cinci firme, potrivit declarației de interese.
Coleg de partid cu Atanasiu, Călin Potor vrea să devină primar, candidînd împotriva actualului edil Mircea Hava (PDL). De profesie medic, Potor a schimbat barca în 2010 cînd a trecut de la PDL la PNL, în prezent fiind deputat din partea liberalilor. Membru marcant al PDL Alba Iulia, Potor și-a motivat demisia prin faptul că nu a fost de acord cu reducerea salariilor cu 25%.

Arad
La Arad, PNL și PC speră să obțină încrederea alegătorilor cu Ioan Cristina (PNL) – candidat CJ și Lia Ardelean (PC) – candidat primărie. Alianța formată la Arad aruncă în lupta împotriva actualului primar Gheorghe Falcă o femeie. Lia Ardelean a fost deputat din partea PC (fostul PUR), în mandatul 2004-2008. În 2011, ea anunța că renunță la activitatea politică, respectiv la funcția de preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator și membru al BEC, BP și CN al PC, pentru a se dedica afacerilor. Lia Ardelean este asociată în două firme, conform declarației de interese din 2008. Acum reintra in politica.    Cititi mai departe pe ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .