.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Daunele pe termen lung cauzate de vaccinarea impotriva virusului H1N1 – cauzatorul marii “pandemii” de gripa porcina din 2009 – si in particular de marea campanie de vaccinare impotriva acestuia, incep deja sa se manifeste sub forma unei boli autoimune. O investigatie recent publicata in jurnalul “Public Library of Science ONE” a confirmat ca vaccinul Pandemrix impotriva gripei porcine produs de gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline (GSK), a provocat o crestere cu 1700% a incidentelor de narcolepsie in randul copiilor si tinerilor sub 17 ani. (n.tr. narcolepsia este o tulburare a sistemului nervos central caracterizata prin necesitatea irezistibila de a dormi).

Rezultatele de mai sus au fost verificate si confirmate de o multime de oameni de stiinta ale caror investigatii au demonstrat ca incidenta narcolepsiei a crescut mai mult decat ingrijorator in urma campaniei de vaccinare cu Pandemrix. Ei au aratat ca intre 2002 si 2009, rata de incidenta a narcolepsiei la copiii sub 17 ani a fost de 0,31 la 100.000 de copii investigati; insa in 2010, dupa vaccinare, aceasta rata a crescut la 5,3 la 100.000 de copii investigati, ceea ce reprezinta o crestere de 1700%.

In mod similar, un studiu condus de Markku Partinen, director al Clinicii specializate in investigarea tulburarilor de somn din Helsinki, si Hanna Nohynek, om de stiinta in cadrul Institutului National al Sanatatii si Bunastarii din Finlanda, au demonstrat ca exista o legatura intre vaccinul Pandemrix si narcolepsie. Ei au demonstrat de asemenea ca, in comparatie cu copiii vaccinati, copiii care nu au fost injectati cu Pandemrix prezinta un risc redus cu 1300% in a dezvolta narcolepsie.

Insa deoarece subiectul controversei este un vaccin, comunitatea stiintifica s-a grabit sa minimizeze legatura dintre vaccin si narcolepsie, aruncand vina pe alte cauze potentiale. Ei au concluzionat “cu neutralitate” ca “este destul de probabil ca vaccinul Pandemrix a contribuit intr-o oarecare masura, impreuna cu alti factori de mediu, la aceasta crestere a narcolepsiei la copiii predispusi genetic spre aceasta boala”.

Insa studiile de mai sus au fost suficient de concludente pentru a impinge oficialii din Marea Britanie sa demareze un studiu propriu asupra vaccinului Pandemrix si a legaturii sale cu narcolepsia la copii. Cu toate ca Agentia pentru Protectia Sanatatii din aceasta tara a declarat ca vaccinul impotriva gripei sezoniere nu are legatura cu narcolepsia, ea si-a exprimat ingrijorarea ca vaccinul Pandemrix ar putea fi de un alt tip si, prin urmare, sa nu fie tocmai inofensiv pentru copii . Sursa: razbointrucuvant.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .