.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Valeriu Turcan, purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu si consilier prezidential, demisioneaza de la Cotroceni, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate administratiei prezidentiale. Potrivit surselor citate, nu sunt clare motivele demisiei. Turcan (35 de ani) este purtator de cuvant din aprilie 2007, preluand acest post in plina actiune de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Este sotul deputatului PDL Raluca Turcan, iar timp de un an, intre ianuarie 2005 si martie 2006, a activat in Guvernul Tariceanu ca presedinte al Agentiei pentru Strategii Guvernamentale. Valeriu Turcan este ultima demisie dintr-un lung sir de plecari de la Cotroceni, numai in 2011 inregistrandu-se, din diverse motive, sase demisii.

* UPDATE Contactat de HotNews.ro, Valeriu Turcan a confirmat informatia fara sa comenteze motivele demisiei: “Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbari in cariera. Voi activa, in viitor, in sectorul privat. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa.”

Valeriu Turcan a inlocuit-o, la Cotroceni, pe Adriana Saftoiu in functia de purtator de cuvant. Saftoiu a demisionat din functie in martie 2007, la zece zile dupa ce Claudiu Saftoiu, pe atunci sotul sau, a fost nevoit sa plece din fruntea Serviciului de Informatii Externe in urma unor declaratii referitoare la activitatea de interceptare, considerate o gafa. Ca si Saftoiu, Turcan este fost jurnalist. A lucrat la Londra ca producator BBC World Service serviciul in limba romana intre 1999 si 2002.

Potrivit site-ului postului Romania TV, Traian Basescu este presedintele sub mandatele caruia au venit si au plecat cei mai multi consilieri de la Cotroceni – cateva zeci la numar. Doar in ultimul an de zile au plecat, rand pe rand si din diverse motive, sase consilieri cu tot cu Anca Ilioniu: Alexandra Gatej, Catalin Avramescu, Sebastian Lazaroiu, Leonard Orban si Peter Eckstein Kovacs.

Gatej a demisionat dupa ce s-a dovedit ca semnase un angajament de colaborare cu Securitatea, Avramescu a fost numit ambasador in Finlanda, Lazaroiu a plecat dupa ce a facut unele declaratii neinspirate la adresa UDMR, Orban a fost numit ministru, iar Eckstein Kovacs a demisionat, preferand sa nu explice motivele care au stat la baza deciziei sale, insa mass-media au speculat un diferend cu presedintele pe tema proiectului minier Rosia Montana.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .