.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Agenţia catolică americană independentă CWNews scrie astăzi că poliţia vaticană l-a arestat pe valetul Papei, găsindu-se asupra lui documente confidenţiale. Actualmente este în arest pentru interogatoriu. Directorul biroului de presă al Vaticanului, pr. Federico Lombardi, a declarat că investigaţia asupra recentelor scurgeri de documente, desfăşurată de jandarmeria vaticană, a condus la un suspect anume, care deţinea ilegal documente confidenţiale. Dar pr. Lombardi nu a oferit identitatea suspectului, unele surse declarând pentru CWNews că ar fi vorba de Paolo Gabriele, care în ultimii şase ani a fost valetul Papei.

Paoletto, cum este numit de apropiaţi, este tatăl a trei copii. Conform unui membru din Casa Pontificală, acesta este unul dintre puţinii oameni care au acces la documentele confidenţiale ce trec prin biroul Papei. Anumiţi vaticanişti susţin însă că scandalul “Vatileaks” ar fi orchestrat de un oficial mai de sus, în cadrul unor lupte pentru putere în Vatican. Arestarea valetului – un laic fără vreo influenţă specială – a ridicat pentru unii suspiciunea că ar fi lucrat pentru altcineva, fiind acum ţapul ispăşitor pentru a distrage atenţia asupra altor prelaţi, puternici. La începutul acestei săptămâni Vaticanul a spus clar că publicarea de documente confidenţiale este o infracţiune, pedepsibilă legal. Papa Benedict a format o comisie din trei Cardinali, care să investigheze ruşinoasele scurgeri de documente. Arestul de astăzi vine ca urmare a muncii acestei comisii, a explicat pr. Lombardi.

Sursa si foto: Catholica.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .