.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

vantu-610x300Realizatorul TV Rares Bogdan sustine ca Sorin Ovidiu Vantu intentioneaza sa ofere procurorilor DNA mai multe inregistrari video in care apar patru politicieni „extrem de importanti”. Unii dintre acestia ii legau sireturile „la propriu”, mentioneaza Bogdan.

„Vintu aduce nori negri deocamdata pentru Calin Popescu-Tariceanu si Bogdan Olteanu. Va aduce nori negri in curand pentru doi politicieni social-democrati extrem de importanti, pentru alti doi liberali. Vintu nu mai are nimic de pierdut, a anuntat printre apropiatii domniei sale ca arunca Romania in aer. Este abia inceputul! Sorin Ovidiu Vintu daca incepe sa vorbeasca – i-au trecut extrem de multi oameni politici prin casa, Romania se va zgudui din temelii la toate nivelele si in toate partidele. Asta daca Vintu va da drumul la informatii si mai ales la celebrele filmari, pentru ca el facea inregistrari si filma atat la Otopeni, cat si la Paris. Daca respectivele filme, despre care s-a banuit ca ar fi scoase din tara, vor ajunge in tara si vor fi date procurorilor sau vor fi facute publice, va fi un deliciu suprem, pentru ca vom vedea politicieni de prim rang care, ca o dovada a infatuarii supreme si a incercarii lui Vintu de a-i umili pe oamenii cu functii foarte importante din Romania la acea vreme… Ii legau sireturile, la propriu!”, a explicat Rares Bogdan la Realitatea TV.

Vineri, viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost plasat in arest la domiciliu dupa ce DNA l-a acuzat ca a primit o mita de un milion de euro de la SOV.

sursa si foto  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .