.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesCea mai importanta autoritate in domeniu, in ceea ce priveste controversatul proiect Rosia Montana, nu poate fi alta decat Institutul Geologic al Romaniei.

Aici lucreaza cei mai importanti specialisti pe care ii avem. Unii dintre ei savanti de talie mondiala. In ultimii ani, Institutul a fost consultat, asa cum era si firesc, de catre autoritati si s-a pronuntat prin rapoarte, referate si adrese. Mai mult chiar, reprezentantii acestuia au oferit state si opiniei publice, acordand interviuri pe aceasta tema.

Concluzia este implacabila si formulata in termeni de o fermitate neobisnuita. Din perspectiva Institutului de Geologie al Romaniei, proiectul Rosia Montana, bazat pe decopertarea muntelui si tratarea minereului cu cianuri, prezinta un pericol maxim.

Institutul de Geologie al Romaniei semnaleaza totodata, dincolo de faptul ca impactul asupra mediului va fi catastrofal si cu efecte pe sute de ani, ca, pe langa minereurile de aur si de argint, in Rosia Montana se gasesc nenumarate metale rare, extrem de valoroase pentru industria europeana, ignorate in mod intentionat ori din neglijenta de reprezentantii Gold Corporation.

Publicam in cele ce urmeaza o serie de materiale care ne-au fost puse la dispozitie de catre un expert de prima marime, Prof. Dr. Ing. Ştefan Marincea, cel care a condus pana recent Institutul Geologic al Romaniei. Ultima dintre acestea este un fragment dintr-un interviu pe care domnia sa l-a acordat pentru Ziarul Gandul.

sursa:corectnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .