.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

dwsasaȘoferii și transportatorii din România sunt nemulțumiți de faptul că prețul la carburanți nu scade odată cu reducerea prețului la barilul de petrol așa cumi ni s-a explicat atunci când prețurile erau mărite la carburanți când prețul la baril ajunsese la 100 de dolari.
Români, ca alte state din regiune, pentru că nu poate colecta eficient taxe și impozite, a impus în prețul carburanților un procent de 60% taxe și accize. Astfel, guvernul este sigur că primește acești bani indiferent cât se colectează din alte zone.

60 la sută din preţul plătit de consumator la pompă îl reprezintă taxele şi impozitele, a arătat  la Prim Plan de pe TVR, fostul ministru al Energie, Răzvan Nicolescu.  Procentul variază de la o țară la alta.

Din restul de 40 la sută, sunt două componente: 20 la sută este costul efectiv al produsului  (cât costă benzina și motorina), iar restul de 20 la sută înseamnă costul logistic (transportul), alte costuri (cu stocarea, de personal), plus o marjă de profit.

„Presupunem că astăzi prețul barilului de petrol este zero. Ar beneficia consumatorul din România de un litru de benzină gratis? Presupunem că și serviciile companiilor sunt tot gratis. Ar plăti la benzină 2.6 roni pe litru. Asta pentru că sunt taxe și accize pe care statul le încasează. Aproape 60% din prețul plătit de consumator la pompă înseamnă taxe pe care statul le încasează.

Pentru ca prețul la carburant să scadă ar trebui să avem o piață corectă, concurențială, fără înțelegeri ascunse între operatori.

O altă soluție ar fi crearea unei platforme IT pe care consumatorii să poată face comparații între prețurile diferitelor benzinării și să mergeți la benzinăria care în ziua respectivă oferă cel mai bun preț.

O altă soluție este ca statul să umble la cei 60% taxe și accize” a declarat fostul ministru al Energie, Răzvan Nicolescu.

sursa si foto:  http://internet-bun.info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .