.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Semjen Zsolt a spus, la deschiderea oficială a celei de-a XXIII-a ediţii a Universităţii “Tusvanyos”, că Guvernul ungar are grijă de cetăţenii maghiari aflaţi pretutindeni în lume şi că nu va renunţa la ideea acordării autonomiei culturale celor din diasporă şi a celei teritoriale pentru maghiarii majoritari în anumite regiuni.

“Nu vom renunţa niciodată la ideea autonomiei, toţi paşii trebuie să fie pentru autonomie – pentru ungurii din diaspora autonomie culturală şi autonomie teritorială pentru cei care trăiesc în bloc”, a spus Semjen Zsolt.

Totodată, vicepremierul Ungariei a transmis un mesaj “prietenilor români”, respectiv că nu doreşte ca maghiarii care trăiesc în alte state să fie consideraţi “cetăţeni de rangul doi” şi că autonomie există în Uniunea Europeană (UE).

“Le transmitem prietenilor români că nu este nimic special în asta, maghiarii nu au cerut niciodată nimic din ceea ce nu este în UE. Dacă alţii pot, şi noi putem. Nu putem accepta să fim cetăţeni, naţiuni de categoria a doua. Dacă alte persoane şi naţiuni au drepturile acestea, dacă alţii pot, şi noi putem. Prietenii români trebuie să vadă că nu vom renunţa niciodată la asta – dar asta nu înseamnă un lucru neauzit, ci este un lucru prezent în UE. Nu vom renunţa niciodată la acest scop”, a conchis Semjen Zsolt.

La deschiderea oficială a Universităţii “Tusvanyos” au mai participat Nemeth Zsolt, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe din Ungaria, Torro T.Tibor, preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania şi primarul staţiunii gazdă, Albert Tibor.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .