.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Prostestele de stradă din România au reprezentat o excelentă ocazie pentru readucerea în prim-plan și a problemei legate de controversata exploatare a aurului de la Roșia Montană. În același timp, și președintele României împreună cu partidul său apasă accelerația din ce în ce mai mult în sensul obținerii tuturor avizelor de mediu necesare pentru ca cei de la compania canadiană Roșia Montană Gold Corporation să poată începe cât mai repede extracția aurului folosind procedeul cu cianuri.

Europarlamentarii PSD și PNL s-au implicat la nivelul PE într-o luptă dură împotriva deciziilor puterii de la București de a susține cu orice preț mineritului cu cianuri la Roșia Montană.

Una din rundele acestei bătălii pentru Roșia Montană are loc marți, la Bruxelles de la Roşia Montană, acolo unde europarlamentarul PSD Victor Boștinaru în calitatea sa de coordonator al Grupului S&D în Comisia de Petiţii a Parlamentului European, organizează o audiere privind „Riscurile utilizării cianurilor în minerit: proiectul minier de la Roşia Montană”.

La acest eveniment vor lua parte membrii ai Parlamentului European, din mai multe comisii de specialitate, miniștrii Mediului din statele membre UE, experţi pe probleme de mediu din Europa şi reprezentanţi ai mass media. Concluziile care vor fi formulate marți ajung în atenția Comisarului European pentru Mediu care urmează a lua deciziile care se impun cu privire la exploatarea de la Roșia Montană. Citește mai departe pe Cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .