.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Eu am crezut si mi-am dorit ca odata cu referendumul din 29, indiferent de rezultatul acestuia si oricare decizia CCR, seria de declaratii extrem de nepotrivite -lovituri de stat, tancuri pe starzi, oameni in puscarii- vor inceta pentru ca acest gen de declaratii inevitabil afecteaza si piete financiare. Luni s-a intamplat acest lucru, se apreciase moneda. Avem in Romania delegatia Fondului Monetar International, a Bancii Mondiale si a Comisiei Europene si rezultatele vor fi facute publice pe data de 13, dar eu pot sa va spun de pe acum ca toate tintele Romaniei, si angajamentele Romaniei, fie ca este vorba de deficitul bugetar, de datoria publica, reformele structurale in zona energiei s-au realizat”, a declarat premierul Victor Ponta vineri seara, la Realitatea TV.

Declaratii Victor Ponta:

Este haotic ce s-a intamplat in Romania dupa 2004 cand, in politica de descentralizare, actualizarea listelor electorale a trecut la autoritatea locale.
In acesti 8 ani de zile s-au intamplat destule lucruri catre tin de neinregistrarea unor decese. Este vorba despre persoanele care au decedat in spitale sau in alte localitati. Este vorba despre persoanele care au decedat in strainatate. Este vorba despre persoane care au renuntat la cetatenia romana, este vorba despre persoane care au domiciul in alta tara.
In aceasta situatie exceptionala, asa cum ne-a cerut CCR, trebuie sa facem in 30 de zile ce nu s-a facut in 8 ani.
Sunt 480 de mii de romani care au pasapoarte speciale de cetatean roman care are domiciul in strainatate. Acestia au drept de vot insa, daca un astfel de cetatean are domiciliu la Valencia, el nu trebuie sa mai apara in lista din tara.
Pana acum aceste liste nu schimbau rezultatul. Alegerile locale s-au organizat dupa aceste liste, care sunt gresite, insa acest lucru nu a contat. Aceste liste conteaza la stabilirea numarului de consilieri locali, conteaza la numarul de parlamentari si a contat acum, la acest referendum, la indeplinirea pragului de 50%.
Daca votau 1 milion de romani, probabil ca aceasta discutie o aveam la anul, daca votau 4 milioane de romani, la fel.
Ministrul de Interne a comunicat ceea ce a primit. Domnia sa si dl Dobre au semnat pe adresa de trimitere a datelor pentru numarul de CNP-uri. CCR a cerut nu CNP-uri, ci listele electorale permanente.
Primul lucru pe care l-am facut am intrebat la INS cand sunt gata rezultatele. Sunt multe implicatii aici. cati europarlamentai vom avea, cati parlamentai, consilieri, alocarile bugetare etc.
S-a dovedit ca afirmatia (mininstrului Ioan Rus cu privire la numarul alegatorilor – 18,2 milioane persoane -n.r. )nu a fost adevarata.
Este o inertie a administratiei romaniesti care nu exista de la Guvernul Ungureanu sau Guvernul Boc ci exista de ani de zile. Intr-o situatie speciala, un soc, asa cum a fost referendumul, cand 8,5 milioane de romani au venit la vot, asta a generat reactia CCR si reactia autoritatilor locale de a face treaba.
Degeaba ne umflam populatia pe hartie ca sa avem mai multi bani, mai multi consilieri, mai multi medici, cand realitatea ne arata altceva.
Subventiile UE sunt pe suprafata de cultura nu pe numar de locuitori.
Eu nu mai comentez ce spune domnul presedinte suspendat Traian Basescu. Cu exceptia zilei de luni, cand a trebuit sa raspund unor declaratii, ati observat ca eu am incheiat aceasta campanie electorala.
Nu mai avem nevoie de tensiunea asta. Poate domnia sa va intelege ca e timpul sa punem punct si sa acceptam decizia CCR.
Dl Basescu si colegii sai de la PDL ori nu au inteles ce am spus ori nu stiu legea. Cetatenii romani din strainantate sigur ca voteaza. Este dreptul lor constitutional.
Toti primarii sigur ca au o sarcina in plus si multe intrebari, dar nu am auzit pe nimeni sa spuna ca nu vrea (sa actualizeze listele electorale pana la termenul impus de CCR -n.r.). Nici dl Emil Boc nu a zis ca nu vrea, ci ca nu poate, pentru ca angajatii primariei sunt in concediu.
Au fost in aceasta perioada mult prea multe amenintari, impotriva oamenilor care au votat, a celor care au organizat etc. Eu fac un singur apel si catre actorii politici si cate institutiile statului: a fost prea mult razboi pana duminica, au fost prea multe amenintari.
Eu am crezut si mi-am dorit ca, odata cu referendumul din 29, indiferent de rezultatul acestuia si oricare decizia CCR, seria de declaratii extrem de nepotrivite -lovituri de stat, tancuri pe starzi, oameni in puscarii- vor inceta pentru ca acest gen de declaratii inevitabil afecteaza si piete financiare. Luni s-a intamplat acest lucru, se apreciase moneda.
Avem in Romania delegatia FMI, BM si CE si rezultatele vor fi facute publice pe data de 13, dar eu pot sa va spun de pe acum ca toate tintele Romaniei, si angajamentele Romaniei, fie ca este vorba de deficitul bugetar, de datoria publica, reformele structurale in zona energiei s-au realizat. Si atunci daca s-ar opri aceste declaratii, si eu sunt primul care le opresc, si nu ma veti auzi vorbind foarte politic despre dl Basescu sau despre PDL. O sa vorbesc despre ceea ce se intampla in Romania. O sa vorbesc despre faptul ca zilele acestea sper si cred ca vom avea acordul institutiilor financiare internatonale sa aplicam acea regula cu TVA-ul care se incaseaza doar la incasarea facturii si nu la emitere. Sper ca zilele acestea sa incepem programul cu ingajarea somerilor pana in 25 de ani si peste 55 de ani fara plata CAS-urilor, ca a anutat ministrul de Finante un program de 100 milioane de euro pentru firmele de IT care geneareaza locuri de munca.
Noi suntem obisnuiti cu astfel de declaratii. Cei din afara nu sunt obisnuiti sunt derutati de ce se intampla. Cu cat mai putine declaratii de acest tip, cu atat mai mult se vor stabiliza lucurile.
Cetateanul roman din Miercurea Ciuc, care are si cetatenie maghiara, are domiciul in Miercurea Ciuc, figureaza pe listele de acolo.
Daca o persoana nu mai are domiciul intr-o localitate din tara, atunci nu mai poate figura pe aceasta lista permanenta.
In Spania, autoritatile spaniole au 800 000 de romani cu locuinta acolo. Asta incercam sa aflam, cati mai au efectiv domiciul in Romania si merg sezonier sau in vizite acolo, si cati s-au mutat acolo.
Variantele erau clare, ori mergem pe aceasta varianta de 50%, ori Romania va avea de suferit pe plan international.
Cei care sunt vinovati si ar trebui sa plateasca pentru asta sunt cei care s-au dus la partenerii nostri internationali si s-au folosit de ei pentru a obtine acest prag pentru ca a doua zi sa boicoteze.
Eu am venit in functia de prim-ministru si am crezut in prima luna si jumatate in posibilitatea coabitarii cu dl Basescu.
Din pacate, dl Basescu nu a acceptat ca Guvernul nu ma indeplineste dorintele domnie sale. De acolo a inceput toata batalia.
USL este o constructie de durata. (intrebat ce inseamna de durata) Cel mai putin 2016.
Vreau sa doresc succes echipei noastre de scrima care va fi in finala olimpica si care cred ca ne va face foarte, foarte mandri, mult mai mandri decat multe lucruri care se intampla pe scena politica romaneasca.

Sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .