.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

61714902Premierul Victor Ponta a fost desființat de fanii săi pe pagina de Facebook după ce a postat un comentariu pe tema numărului de refugiați pe care trebuie să  îi primească România.

„Poziția României în legătură cu criza refugiaților este foarte clară: suntem un stat‪#‎european‬ solidar, ne respectăm obligațiile și acordăm sprijin în funcție de posibilitățile noastre. Capacitatea noastră e de 1.786 de locuri, dintre care 200 sunt deja ocupate – nu ne putem angaja la mai mult decât putem face.

Dar nu îmi place noul val de xenofobie și șovinism care se stârnește în țară – mă rușinează că unii oameni încă mai pot gândi așa în ‪#‎România ‬secolului XXI. Cred că suntem o societate evoluată și civilizată, iar accesele de barbarie nu fac cinste țării noastre!” – a scris premierul pe Facebook.

Fanii săi însă l-au anunțat pe Victor Ponta că poziția României este voința Poporului Român.

Marian Chirvase Poziția României este voința Poporului Român, Noi suntem adevăratul Guvern, Noi suntem stăpânii României. Nu suntem sclavi nici ai Europei si nici ai Americii, nu suntem țară musulmană. Asta nu este o criză a refugiaților este o invazie foarte bine organizată. SRI-ul nu își face datoria. România nu este terenul de joacă al UE și nici a lui Hussein Obama.

Daniela Nutu Bine , ca sta Obama linistit. Poporul nu-i vrea pe refugiati d-nule Ponta. Avem refugiatii nostri, pe care nu-i ajuta nimeni.

Elena Neacsu Obligatii fata de cine….? Ca cele fata de poporul roman nu prea s-au respectat, inca de la inceputul ”falsei democratii”. Avem doar obligatii/impuneri dupa obligatii/impuneri fata de stat si institutiile financiare internationale. Cred ca daca statul roman si-ar respecta cuvantul fata de propriul popor, ce ne-ar prisosi am putea sa impartim si altora. Dar cum nu se intampla asa (adica politicienii fac matrapazlacuri pe rupte) de unde sa existe surplus. Nu dle. Ponta, gandirea romanilor fata de aceste ”obligatii pe care le-ati luat in numele nostru, ca popor” nu inseamna sovinism, xenofobie, ci autoaparare. Trebuie sa ne aparam inclusiv impotriva celor din interior (vezi valul de arestari etc.), dar inca suntem rabdatori. Asa ca, lasati-o mai ”moale” cu acuzele fata de noi. Dorim sa fim liberi, independenti, siguri in propria tara (ceea ce, dupa cum observ, nu prea se poate, prin impuneri) si sa respectam cu totii (inclusiv politicenii, guvernantii ori presedintele momentului) Constitutia Romaniei si toate celelalte legi ale tarii. A nu se uita ca atat dvs. cat si cei care sunt vocali pe aceasta tema si nu numai, sunteti alesi de acest neam, nu de imigranti. Nu-i asa, dle. Prim-ministru.

Iulia Baduta SUA se gandeste sa primeasca refugiati dar doar incepand cu anul 2020 . De ce?

Bogassy Gabriel Accesele de barbarie sunt dovedite de insasi cei ce vreti a-i lasa printre noi !

Marian Liscan Barbarie faceti dvs. d-le Ponta, nu aveti nicun respect fata de poporul Roman si de Romania. Nu au ce cauta musulmanii aici. Acesta invazie este un altfel de razboi. Asta iti doresti, violente la noi in tara, uita-te aici ca musulmanii deja au incepu violentele.http://www.expunere.com/video-ramai-fara-cuvinte… Asta se va putea întâmpla şi în România!
Dragă “domnule” Victor Ponta, de asta are nevoie România, de-i susţii atât de mult pe ISLAMICI?

Catalina Marinescu Despre ce val de xenofobie și șovinism vb d-nule Ponta? Puteti primi 1.786 de refugiati in prezent, si cand vine urmatorul val, cat mai primiti? Obligatia voastra de lideri este de a lua decizii in favoarea poporului care-l reprezentati, iar ca lideri europeni trebuie sa gasiti solutii de rezolvare a acelui conflict din Siria, nu sa umpleti Europa cu refugiati si teroristi.

Cobzaru Dorina Sa primim refugiati si in casele parlamentarilor , a celor cu mai multe locuinte, cu foarte multe camere si spatii libere. De ce sa sufere tot poporul? De exemplu, in caminele studentesti sa bagam acesti refugiati, iar studentii sa se omoare la cozi ca nu au unde sa stea? Nu cred ca e bine asa ceva. Cei care se ocupa de acesti refugiati trebuie sa se gandeasca bine inainte de a decide ceva.Si de ce dintr-o data acest val de refugiati? Nu e suspect? Eu cred ca da, dar e numai parerea mea.

Emili Hogea Serios ?! te-ai rusinat de noi ?! Dar ce-ai zice ce RUSINE NE ESTE NOUA CU TINE ?! Daca esti barbat,da-ti DEMISIA ! Ti-o dai ?! NU !

Georgiana Grigorov Mihu Defapt… el pregatea deja Moscheea pt ei… Bine, ca stam milioane printre straini ca nu sunt bani in tara… dar sa primim “refugiatii” care ajungeam in Germanai cu haine de firma pe ei, tablete si smartphone-uri…

Grigore Mariana Care accese de barbarie? Eu credeam ca la noi exista libera exprimare! Daca ne-ati fi vazut pe noi romanasii de rand facand ceea ce fac asa zisii migranti atunci puteati spune ca sunt accese de barbarie! Eu cred ca pe multi nu ne ingrijoreaza in mod deosebit venirea acestor 1700 de refugiati in tara cat mai degraba ceea ce se intampla in Europa si faptul ca ei nu se vor opri, iar de plecat inapoi de unde au venit nici vorba! Deci? Probabil ca romanasii au cateva motive in plus sa se isterizeze! Iar dumneavoastra in calitate de sef al guvernului aveti motive in plus sa fiti alaturi de noi si sa aparati cu tarie ceea ce vor romanii!

Mihaela Gheorghe Oricât de iubitor al aproapelui ai fi sunt multe chestii care nu se leagă,gen:mare parte sunt barbati tineri si singuru. daca ești asa de necajit si fugi din tara ta de frica războiului nu arunci apa si mâncarea ca in Ungaria, nu strici statuia Fecioarei Maria si nu ceri net si TV color in fiecare camera ca in Italia, nu canti in autobuz : „O, Allah, fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa-le femeile vaduve! Amin. Si fa-le copiii orfani! Oh, Allah, fa ca Islamul sa fie victorios pretutindeni. Allah e mare! Allah e mare! Nu exista un alt Dumnezeu in afara lui Allah”, scandeaza grupul de imigranti. In Germania se comporta ca la hotel all inclusive fără să aibă bun simt sa zica un multumesc celor care ii “slujesc”, au tablete, tlf performante, eu nu am toate astea Eu am mai multă nevoie de ajutorul statului meu pt ca aștept un copil si salarile noastre mizere nu ne-au permis împrumut pt apartament si ma vad nevoită sa stau cu inca 6 persoane in ap cu 3 camere. Dc eu nu as fi un caz de care statul sa se ocupe??? Dc pt noi nu se fac apartamente pe care sa le plătim statuluiin ani daca bancile nu ne permit asta? si mie imi e frică de ziua de maine că nu vad un viitor sigur pt copilul meu. Sa ii ajutam dupa o selectie drastica pe cei ce chiar sunt amarati nu pe “bolnavii” care vor sa ne convertim toți in musulmani

sursa si foto: http://www.presalibera.net/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .