.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Slatina, raspunzand unei intrebari, ca Mona Pivniceru i-a spus ca nu renunta la postul de ministru al Justitiei si nu isi retrage demisia din CSM, el precizand ca, in aceste conditii, nu isi retrage propunerea privind numirea acesteia la Ministerul Justitiei, transmite Mediafax.

Intrebat daca a discutat cu Mona Pivniceru, premierul a raspuns: “Da, am discutat si mi-a zpsus ca nu renunta la postul de ministru (n.r. – al Justitiei), si nici nu isi retrage demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, astfel incat nici eu nu-mi retrag propunerea de ministru”.

Postul RTV a publicat, joi, mai multe imagini cu judecatoarea Mona Pivniceru care intra in masina lui Andrei Nastase, fiul cel mare al lui Adrian Nastase, fostul premier fiind incarcerat la Penitenciarul Jilava, dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii.

Contactata de RTV, Mona Pivniceru a sustinut ca a fost luata de acasa de Mariana Alexandrescu, consilier pe probleme juridice al lui Adrian Nastase, si ca nu stia a cui este masina. Ea a precizat ca “mediteaza” sa renunte la nominalizarea pentru functia de ministru al Justitiei deoarece se simte “hartuita”.

Judecatoarea a afirmat ca nu stie cine se afla la volanul masinii. “Eu stiu cine era sofer? Era dansa care se ducea spre casa si m-a luat si pe mine. Era un sofer la masina, nu stiu cine, nu am facut cunostinta cu el”, a spus ea.

Intrebata daca renunta la nominalizarea pentru functia de ministru al Justitiei, ea a precizat: “Am declarat ca am sa meditez, daca cineva, fara sa faca un pas decisiv, e hartuit in acest moment”.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, de ziaristi, cum comenteaza imaginile cu Mona Pivniceru urcandu-se in masina lui Andrei Nastase, raspunzand: “Cum i s-a scos imediat un mic dosarel, o poza, taman cand trebuia sa fie in Guvernul USL!”.

Judecatorul Mona Pivniceru a declarat joi pentru Agerpres ca nu ia in calcul varianta renuntarii la functia de ministru al Justitiei deoarece “nu toata lumea este santajabila”.

“Eu nu iau in calcul aceasta varianta (n.r. a renuntarii la mandatul propus pentru functia de ministru al Justitiei) pentru ca nu toti suntem santajabili. Faptul ca cineva m-a fotografiat iesind din blocul in care locuiesc si intrand in alt bloc, urcandu-ma intr-o masina care nu am stiu a cui este, nu gasesc ca este un lucru incriminant”, a punctat Mona Pivniceru.

Pivniceru a spus ca ramane candidat pentru functia de ministru al justitiei.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .