.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

MINARETE„Implementarea legii Sharia începe cu o moschee!!! Moscheea trebuie să aibă propriile legi, principii și decrete” (Imamul Choudary)

Demersul lui Cătălin Berenghi, cel care împreună cu prietenii săi fac o serie de acțiuni pentru a bloca proiectul construirii unei Mega Moschei în inima Bucureștiului, lângă cămine studențești, o Universitate și blocuri de locuințe, trebuie apreciat la adevărata lui valoare. O acțiune la sacrificiu care urmărește să îi facă pe oameni să conștientizeze că, dincolo de libertatea religioasă, clamată de unii, mai există și dreptul românilor de a-și conserva tradițiile, de a preveni construirea unui cap de pod pentru procesul de islamizare a Europei dorit de liderii musulmani, inclusiv de Erdogan, președintele Turciei.

Pentru că, dacă implementare legii Sharia începe cu o moschee, după cum ne spune Imamul Choudary,  „conform Sharia (legea islamică – n.n.), proprietatea din mâinile necredincioșilor (a creștinilor – n.n.) nu e a lor de drept, din cauza necredinței lor.”(Imamul Anwar al-Awlaki)

Cu alte cuvinte, o moschee, așa cum spuneam, este un cap de pod pentru islamizare. Conform unor lideri islamici, România este deja pământ islamic (pentru că a fos ocupat cândva de turci) și trebuie ELIBERATĂ!!!

Peste toate, prezența unei moschei în centrul Bucureștiului înseamnă ca, de mai multe ori pe zi, pe o rază de câțiva km, să se audă cântecele religioase islamice la megafoane îndreptate, din minaret, în toate direcțiile cardinale. Oare ce ar spune studenții dacă ar fi treziți în fiecare dimineață, la ora 5, de oficianții moscheii?

Cum în Hamburg există o astfel de moschee, mai mică decât cea care se dorește a se construi în București, vă invit să vedeți cum e să ai o moschee în mijlocul orașului. Vizionați de la minutul 1:00…

Daniel Roxin

Sursa si foto: http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .