.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Untitled-620x264Cu siguranță nu cunoaștem tot ce cumpărăm de pe galantar, ce surprize ne oferă legumele și alte alimente din import! Însă știm cu siguranță că agricultura din România suferă din cauza acestor importuri care au invadat piața autohtonă, fenomen care are loc și în alte țări.

Iată mai jos, un exemplu trist din China și Japonia, sau mai bine spus un exemplu îngrijorător, vis a vis de trei produse care nu numai că se consumă cu poftă, dar sunt oferite și copiilor fără a se ține seama de repercursiuni! Doar mințile bolnave ale celor care au inventat cu bună știință aceste lucruri pot fi mândre de realizarea lor! Ce este însă mai dureros, este acceptul autorităților și încurajarea vânzării către public a acestor produse.

Amidonul si coloranții artificiali alimentari par a fi rețeta ideală pentru a obține, de fapt pentru a înlocui, tot ce știm că este bun și sănătos din grădina și ograda bunicilor! În aceeași categorie intră și orezul din plastic, carnea din lipici sau ouăle false produse din gelatină, coloranți și alte chimicale periculoase pentru sănătatea noastră.

Oare pe piața din România au ajuns aceste produse? Există un sistem de control minuțios al produsele, în primul rând cele alimentare, care parvin de le diverse firme prin diverse contracte de import? Ce măsuri iau autoritățile pentru a avertiza populația de existența acestor produse false care pot ajunge pe piață în mod ilegal?

Redăm mai jos trei videoclipuri care arată cum se obține varza artificială, cum arată un ou din gelatină și cum este realizat orezul din plastic în două dintre țările cu o puternică industrie a exportului: China și Japonia.

 

sursa, foto si video: http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .